Liggende vrouw op een qmatrasQ op maat gemaakt voor u
Snel een offerte aanvragen

Vanaf de eerste dag bijzonder goed geslapen

Onze camper heeft en vast bed maar met dezelfde kussens als in het zit gedeeltelijk. Aangezien een van ons ernstige rugklachten heeft toch maar besloten om een goed matras aan te schaffen voor ons Franse bed van 130 x 190 cm.
We hebben bij verschillende bedrijven offertes opgevraagd maar hadden al snel het beste gevoel bij Qmatras in Nijkerk, dus vanuit het Zuid Westen naar het Oosten van het land gereden om proef te liggen.

We dachten dat het een lastig verhaal zou worden omdat we allebei een ander matras lekkerder vonden liggen. Vervolgens hebben we 2 matrassen meegenomen om op proef te slapen en na een week hebben we de opdracht gegeven om het matras te laten maken. Het is een matras met 2 verschillende delen qua hardheid en het ligt perfect.

Op de dag dat we op vakantie gingen hebben we het matras opgehaald en vanaf de eerste dag bijzonder goed geslapen. Verder vonden wij het ook heel fijn dat we niet extra hoefde te rijden om de proef matrassen terug te brengen, deze mochten we teruggeven wanneer we de nieuwe matras op zouden halen en omdat Qmatras het erg druk had was dat 4 weken later.

Klanten geven Qmatras een 9.5 op een schaal van 10 (239 reviews)

Gratis lekker-slaapadvies

Kom naar de showroom en ontvang een gratis lekker-slaapadvies! Bezoek alleen op afspraak.

Qmatras locatie

Amperestraat 19G
3861 NC Nijkerk


Routebeschrijving
Matras voor de camperMatras voor de bootMatras voor de caravan
Qmatras en hiswaNKC
Snel een offerte aanvragen