Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 296 reviews.

Echt super matrassen waarop we heerlijk slapen

Helemaal super. Eerst 2 toppers meegekregen om te testen. Daarna nieuwe matrassen laten maken voor onze caravan. Echt super matrassen waarop we heerlijk slapen.

één maand geleden door Hans en Petra
Cijfer: 10

Topservice, super vriendelijk en heerlijke matrassen

Met de Paasdagen voor de 1e keer ons nieuwe matras en kussens uitgeprobeerd. Heerlijk geslapen wat een verschil met ons oude matras. Topservice, super vriendelijk en heerlijke matrassen

één maand geleden door Rene en Adje van Dijk
Cijfer: 9

Opnieuw goed en fijn geholpen

Na de perfecte ervaring van een jaar geleden opnieuw naar QMatras gegaan voor het vernieuwen van een paar (doorgezakte) zitkussens. Opnieuw goed en fijn geholpen en geadviseerd. En vervolgens weer de snelle levering. Super bedankt weer!,

2 maanden geleden door Koen & Monique
Cijfer: 10

Goede adviezen en heerlijke koffie

Afgelopen nacht voor het eerst op onze nieuwe matras geslapen. Heerlijk geslapen . Gert en Alice, nogmaals bedankt voor de prima service , goede adviezen en heerlijke koffie. Nogmaals dank.

2 maanden geleden door Arend en Tineke Schotpoort
Cijfer: 10

Klantvriendelijk en goed bereikbaar

Prettige bediening en klantvriendelijk. Goed bereikbaar. We gaan onze nieuwe, mooi gemaakte matras de komende maanden uitproberen.

2 maanden geleden door Frijlink
Cijfer: 8

Klantvriendelijk en goed bereikbaar

Beste Gert en Alice,

Bij deze wil ik van de gelegenheid gebruik maken jullie echt MEGA te bedanken voor de service maar vooral ook voor de geleverde kwaliteit!

Voor het eerst sinds tijden heb ik nu weer echt lekker geslapen in de camper.

Heel erg afgezaagd, maar o zo waar, dit hadden we jaren eerder moeten doen.

Heb ook nog niet eerder (behalve toen we de camper net kochten) zo de zin gehad om er een volgende keer weer mee op pad te gaan.

Dank jullie wel voor, het mooie en kwalitatieve matras, mijn uitgeruste nachten en het nog meer plezier hebben van de camper!

Groetjes,
Sebas

4 maanden geleden door Sebas

Zeer snel konden we het matras al ophalen

Een matras voor de camper zoekende, na goede uitleg in winkel en proefliggen besteld.

Zeer snel konden we het matras al ophalen

Afgelopen seizoen heerlijk geslapen op dit matras.

5 maanden geleden door Familie uit Amersfoort

Absoluut het geld waard

In april hebben wij matrassen op maat laten maken voor in onze boot. Uiteraard eerst proefgelegen in Nijkerk, waar we heel goed geadviseerd werden. We werden heel hartelijk ontvangen en mochten zelfs in de avond langskomen. Twee keer vanuit Limburg naar Nijkerk afgereisd (1x proefliggen en vervolgens de matrassen ophalen). We slapen er sinds april elk weekend en elke vakantie op en zijn er echt blij mee. Absoluut het geld waard. Dit bedrijft gaat zeer professioneel te werk en je voelt je er welkom. Matrassen zijn keurig afgewerkt met een hele mooie tijk. Bedrijven als deze zie je tegenwoordig niet vaak meer! Vakwerk ten top.

5 maanden geleden door Fam. Weijers
Cijfer: 10