Direct naar content
Matrassen

Matrassen

Lekker slapen en uitgerust weer opstaan, vormt de basis van een heerlijke vakantie of een gezellig weekendje weg met boot, camper of caravan. Een goed en degelijk gemaakt matras dat voldoet aan uw wensen, is dan een absolute must. Een goede nacht is een goede dag.

QMatras adviseert u en maakt vervolgens in eigen atelier uw matras op maat. Bij ons in de showroom aan de Ampèrestraat 19G te Nijkerk kunt u uitgebreid komen uitproberen welke matrassoort u het prettigst vindt liggen. Elke dikte en samenstelling is mogelijk. Zo bieden wij verschillende soorten matrassen aan.

Materialen

 • Pantera schuim

  Pantera schuim

  Pantera® is een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig comfortschuim. Pantera® schuim is vormvast en ontwikkeld voor de beste matrassen en is bovendien vlamdovend en biedt een goede ventilatie. Met maar liefst 7 jaar garantie op vormvasttheid.

 • Lastilux (veredeld koudschuim)

  Lastilux (veredeld koudschuim)

  Lastilux behoort tot de polyurethaanschuimen. Door toevoeging van zorgvuldig geselecteerde harsen bieden Lastilux-matrassen een uitzonderlijke veerkracht en puntelasticiteit. Het materiaal is volledig opencellig. Hierdoor ademt het zeer goed en voert vocht uitstekend af. Kuilvorming komt bij koudschuim niet voor. Het materiaal biedt een hoog comfort, gekoppeld aan een lange levensduur. Op de foto ziet u de code 45/25 staan. Dit betekent dat het schuim 45 kg/m3 weegt. Hoe hoger dit getal; hoe meer schuim per m3; hoe langer de levensduur en hoe meer ondersteuning het matras biedt. Het getal 25 heeft met de soepelheid van het matras te maken. Hoe hoger dit getal hoe steviger het matras.

 • Traagfoam (nasaschuim)

  Traagfoam (nasaschuim)

  Traagfoam biedt een zeer hoog ligcomfort. Wanneer het wordt ingedrukt, keert het langzaam (na enkele seconden) weer in de oorspronkelijke vorm terug. Traagfoam wordt zachter door lichaamswarmte. Hierdoor vormt het zich beter naar het lichaam. Het gewicht van het lichaam wordt zo beter verdeeld.

 • Matrastijk

  Matrastijk

  De matrassen van QMatras worden voorzien van een in eigen beheer ontworpen antibacterieel matrastijk. De tijk is ontwikkeld met oog voor hygiëne en goede ventilatie. Deze is voorzien van een rits en dus te wassen. Aan de onder- en zijkanten kan het matras worden voorzien van het airflow ventilatiesysteem. Dit systeem garandeert een goede ventilatie en maximaal comfort.

Maatwerk gegarandeerd

QMatras maakt alle matrassen in eigen atelier. Wat de afmetingen, modellen en vormen ook zijn, wij maken het.

Kwaliteit gegarandeerd

Wij voeren niet voor niets een Q in ons logo. Deze Q staat voor Quality. En quality (=kwaliteit) is wat u van ons kunt verwachten. Daar doen wij niet hoogdravend over. Daar spenderen wij geen pagina's tekst aan. Wij staan voor onze producten; zo zijn we.