Liggende vrouw op een qmatrasQ op maat gemaakt voor u
Snel een offerte aanvragen

Een mooi staaltje vakwerk en ze liggen heerlijk

In het najaar van 2016 hebben wij onze caravan ingeruild voor een camper. Jaren geleden hadden wij voor die caravan al matrassen op maat laten maken. Een goede keuze, alleen waren ze nog niet 100% naar onze zin. Diezelfde matrassen pasten niet in de camper en daarom gingen we nu – nog kritischer – op zoek naar de voor ons beste matrassen. Zo zijn we bij Q-matras terecht gekomen.

Direct was duidelijk dat hier mensen werken die heel goed weten waar ze het over hebben en het vak uitstekend beheersen. Geen moeite is te veel om alles uit te leggen en uit te proberen. Ook de mate van afwerking van deze matrassen is uitstekend en heel mooi. Bijna zonde om er beddengoed op te leggen, zo mooi zijn de matrassen.

Na ons bezoek konden we een maand later de op maat gemaakte matrassen ophalen. Een mooi staaltje vakwerk en ze liggen heerlijk.
Wij zijn heel blij dat we hier onze matrassen gekocht hebben en kunnen iedereen aanraden om hier ook eens te gaan kijken. Al je vragen en wensen worden beantwoord en er wordt vakwerk geleverd.

Klanten geven Qmatras een 9.5 op een schaal van 10 (239 reviews)

Gratis lekker-slaapadvies

Kom naar de showroom en ontvang een gratis lekker-slaapadvies! Bezoek alleen op afspraak.

Qmatras locatie

Amperestraat 19G
3861 NC Nijkerk


Routebeschrijving
Matras voor de camperMatras voor de bootMatras voor de caravan
Qmatras en hiswaNKC
Snel een offerte aanvragen