Liggende vrouw op een qmatrasQ op maat gemaakt voor u
Snel een offerte aanvragen

Een goed matras voor een goede nachtrust

Een goed matras voor een goede nachtrust!

Tijdens langer verblijf aan boord werd het slapen steeds meer een opgave door de dunne matrassen met meubelstof, die maar lastig vocht loslaten. Het project van afgelopen winter was dan ook op zoek gaan naar dikkere, stevige matrassen, die goed ventileren. Na 5 bedrijven op internet gevonden te hebben, eerst enkele offertes aangevraagd. De prijzen liggen behoorlijk ver uit elkaar.

Het ene matras is toch het andere niet! Er blijkt een behoorlijk verschil in schuim en matras stof, de tijk, te zitten. Toch maar besloten een bedrijf te bezoeken om mij verder te laten voorlichten. Ik kwam hier niet verder mee, omdat de keuze in materiaal beperkt was en de tijk alleen in wit of blauw te krijgen is. Aangezien de matrassen zichtbaar zijn vanuit elke hoek van het schip met als basis kleuren grijs en rood, is een witte of blauwe tijk geen optie.

Uiteindelijk kwam ik uit bij QMATRAS in Nijkerk en Gert informeerde ons over de verschillende materialen. Hij wilde bovendien graag een poging doen om grijze tijk te vinden. Wat hem ook gelukt is!

Wij hebben 6 dikke kussen besteld; na uitgebreid proef liggen op een brede assortiment schuim, met extra informatie en een super service door het vinden van de gewenste tijk voor een, eerlijk is eerlijk hele scherpe prijs. De pasvorm is perfect ondanks, dat de oude (voorbeeld) kussens de helft zo dik waren.

De service hield niet op, want onze matrassen mochten ook nog even bij QMATRAS blijven liggen tot het vaarseizoen begon. Wij hebben nu al een flink aantal nachten heerlijk geslapen op onze matrassen, die heerlijk fris en droog blijven.

Bedankt!!

Klanten geven Qmatras een 9.5 op een schaal van 10 (239 reviews)

Gratis lekker-slaapadvies

Kom naar de showroom en ontvang een gratis lekker-slaapadvies! Bezoek alleen op afspraak.

Qmatras locatie

Amperestraat 19G
3861 NC Nijkerk


Routebeschrijving
Matras voor de camperMatras voor de bootMatras voor de caravan
Qmatras en hiswaNKC
Snel een offerte aanvragen