Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Compliment!

Goedemiddag, Wij hebben inmiddels de vakantie achter de rug en willen langs deze weg doorgegeven dat wij fantastisch geslapen hebben op ons nieuwe matras. Compliment!  
3 jaar geleden door Peter van Gelder

Mooi afgewerkt met een afritsbare tijk

Op zoek naar verbetering van de standaardmatrassen van onze Globecar Campscout camper kwamen wij bij QMatras. Bij het eerste contact viel direct de vriendelijkheid en het deskundig advies op. Uiteindelijk gekozen voor de 12 cm dikke koudschuim matras met 4 cm toplaag. De nieuwe matrassen pasten perfect! Mooi afgewerkt met een afritsbare tijk. Top! Maar het belangrijkste klopte ook: dezelfde avond/nacht direct uitgeprobeerd en prima gelegen en geslapen. Kortom een klantvriendelijk en professioneel bedrijf met een prima product!
3 jaar geleden door René Ch. Boom
Cijfer: 9

Kleinschalig bedrijf met vaklui en liefde voor hun werk

Uitstekende service van dit klant gerichte bedrijf. Geen commercieel groot bedrijf, kleinschalig bedrijf met vaklui en liefde voor hun werk. Genoeg keus en men neemt uitgebreid de tijd. De matrassen zijn top, liggen perfect tevens ook hoofdkussen op maat laten maken, dit was allemaal geen probleem. Echt een aanrader.
3 jaar geleden door Molenaar
Cijfer: 10

Wát een verschil met het oorspronkelijke campermatras

Uitstekende service, we mochten matrassen op proef mee naar huis nemen zodat we een keuze konden maken. Matras keurig op maat gemaakt. Wát een verschil met het oorspronkelijke campermatras. We kunnen weer heerlijk slapen!
3 jaar geleden door Hans en Ariëtte Lamme
Cijfer: 10

Één matras is nu voldoende

We hebben een Volkswagen california camper en zijn daar erg blij mee, behalve met de originele Volkswagen matras in het bovenbed. Enkele jaren geleden daarom bij qmatras 2 opleg matrasjes gekocht. Dat werkte prima, maar we moesten dus nog steeds de boel eraf halen voor het dak dicht kon. Vorige week dus toch maar bij qmatras een nieuwe matras gekocht. En jawel : één matras is nu voldoende om lekker te slapen. Ook de service is geweldig : we mochten eerst proefslapen en dan pas beslissen of we wilde kopen. Top vind ik dat!
3 jaar geleden door Paul van Os
Cijfer: 9

Zeer goed bevallen

Wij hebben vannacht voor eerst geslapen op onze nieuwe matras van QMatras en ons zeer goed bevallen geen klachten meer zeer tevreden
3 jaar geleden door Gerard
Cijfer: 8

Aanrader

Heerlijk geslapen op ons nieuwe matras, echt een aanrader. Ook fijn dat we eerst mochten testen.
3 jaar geleden door Jan & Harma Appeldoorn
Cijfer: 8

Klant is nog echt KONING!

Echt een TOP zaak! Proef liggen geen probleem en erg vriendelijke mensen. Klant is nog echt KONING!
3 jaar geleden door Jolanda van der Laan
Cijfer: 10