Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 296 reviews.

Klant is nog echt KONING!

Echt een TOP zaak! Proef liggen geen probleem en erg vriendelijke mensen. Klant is nog echt KONING!
3 jaar geleden door Jolanda van der Laan
Cijfer: 10

Echt een mooie aanvulling op ons campergenot!!

Wij hebben twee matrassen laten maken voor onze VW camperbus. Het zijn heerlijke matrassen, we slapen er net zo goed op als in ons eigen bed. De matrassen zijn precies op maat gemaakt. Echt een mooie aanvulling op ons campergenot!!
3 jaar geleden door Peter Hermens
Cijfer: 10

Heel fijn dat we mochten proefliggen

Uitstekend geholpen, heel fijn dat we mochten proefliggen. Het matras past heel goed en ligt prima.
3 jaar geleden door Lucy en Marien
Cijfer: 10

Kan iedereen QMatras aanraden

Vriendelijke ontvangst, goede service. Na proefslapen onze matras van keuze aangeschaft. Kan iedereen QMatras aanraden.
3 jaar geleden door van den Brink
Cijfer: 10

Dat was leuk kamperen

Aan het begin van dit jaar voor onze camper een nieuw matras gekocht. Na een afspraak gemaakt te hebben werden we netjes ontvangen door Gert, zelfs met koffie en werden we goed voorgelicht over de verschillende diktes van de matrassen. Wij mochten 2 matrassen mee naar huis nemen om uit te proberen, dat was leuk kamperen in eigen huis en ook nog in de camper uitgeprobeerd. Telefonisch onze keuze doorgegeven en 3 weken later konden we ons matras ophalen en de andere terugbrengen, ook dat was weer een gezellig ontvangst door Gert en Alice. Wij liggen nu op een matras uit een stuk en zonder naad in het midden. Wij zijn weer een paar keer met de camper op pad geweest en het slaapt heerlijk. Ook de prijs viel ons reuze mee en zeker aan te bevelen.
3 jaar geleden door Harry en Willie
Cijfer: 9

Koudschuimmatras voor een T6

Koudschuimmatras voor een T6. Slaapt heerlijk!
3 jaar geleden door Ger en Angelique
Cijfer: 8

Uitstekend slapend camperbed

Goed geadviseerd. Aantal opties thuis uit kunnen proberen om uiteindelijk de juiste keuze te kunnen maken. Dit resulteerde in een uitstekend slapend camperbed.
3 jaar geleden door M.van Pelt
Cijfer: 9

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Aan het begin van het nieuwe seizoen 2 nieuwe matrassen voor onze camper gekocht. We werden erg vriendelijk geholpen en goed voorgelicht over de verschillende opties. Een matras heeft een lengte van 210 daarnaast zijn er ook nog twee tussendelen gemaakt. De matrassen passen perfect en liggen heerlijk! we zijn er erg blij mee. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
3 jaar geleden door Jager
Cijfer: 9