Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Heerlijk geslapen op ons nieuwe matras

Wat hebben we heerlijk geslapen op ons nieuwe matras in onze camper. Wij waren na 14 jaar echt toe aan een nieuw matras en via you type zagen wij een filmpje van camperaars die bij QMatras een nieuw matras hebben aangeschaft en omdat wij toe waren aan een nieuwe en QMatras bij ons 10 kilometer bij ons vandaan is hebben wij een offerte aangevraagd een met prijs waren wij er al snel uit en een afspraak gemaakt en een matras besteld, hele leuke verkoper en een top service. Hulde aan Q matras.
2 jaar geleden door Wim Heijnen
Cijfer: 8

Goede kwaliteit, mooi afgewerkt, snelle levering

QMatras is vakbekwaam. Vriendelijk ontvangst en afhandeling. Gaat niet over 1 nacht ijs. Eigenaar controleert zelf of matras wel of niet kan i.v.m. sluiten van het hefdak van onze camper. Goede kwaliteit, mooi afgewerkt, snelle levering en belangrijk de matras ligt perfect.
2 jaar geleden door Benjamins
Cijfer: 10

Erg goed en prettig geholpen

Vorige maand hebben een matras en twee toppers gekocht. We zijn erg goed en prettig geholpen. Het matras en de toppers bevallen uitstekend, ook een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Kortom een aanrader voor iedereen die van een goede nachtrust wil genieten op zijn of haar boot/camper.
2 jaar geleden door Marga Roobeek
Cijfer: 10

We hebben een heel goed advies gehad

Eindelijk weer met de camper op pad geweest en heerlijk geslapen op onze nieuwe matras. We hebben een heel goed advies gehad.
2 jaar geleden door Ans en Wim Smit
Cijfer: 10

Het matras is de kers op de taart van de refit van ons schip

Wij zijn erg positief over het advies, het proefliggen, de service en uiteindelijk het eindproduct. Een nieuw, op maat gemaakt, matras voor op ons schip. Het matras is de kers op de taart van de refit van ons schip. Wij hadden de wens om onder andere een breder bed in de eigenaarshut te realiseren om zodoende meer comfort te ervaren tijdens onze vaartochten. Het matras zou voor dat comfort moeten zorgen. Daarom een zorgvuldig proces om een uitstekend product te vinden. QMatras heeft dat matras voor ons gemaakt en wij zijn dik tevreden.
2 jaar geleden door Wim Lambooij
Cijfer: 10

Snelle levering, super matras. Zeer tevreden, een echte aanrader.

Leuke en gastvrije mensen. Zeer goed geholpen met het uitzoeken van een matras op maat. Snelle levering, super matras. Zeer tevreden, een echte aanrader.
2 jaar geleden door W bouwman
Cijfer: 10

Een wereld van verschil

Prima vriendelijk bedrijf. De eigenaar neemt alle tijd om je prima te adviseren wat voor jou het beste matras is. Hij heeft de matrassen in onze camper opgemeten en deze passen perfect. schitterend met alle rondingen. en inderdaad een wereld van verschil met onze oude matrassen. QMatras is een aanrader!
2 jaar geleden door Sjaak Zevenhoven
Cijfer: 10

Keurig op maat gemaakt matras

Wij hebben nu het eerste seizoen, op een voor onze Pössle 540, keurig op maat gemaakt matras van QMatras geslapen. En ik moet zeggen hij ligt heerlijk! :-)
3 jaar geleden door Everard van Westerlaak
Cijfer: 9