Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Iedere nacht is een feestje

Wij hebben voor onze zelfbouw camper matrassen laten maken. Echt top service en iedere nacht is een feestje om op deze matrassen te slapen Bij hebben de medium met topdek👍🏕
2 jaar geleden door Vincent Rietdijk
Cijfer: 10

Ze geven goed advies en denken met je mee!

Een matras op maat voor onze camper met hefdak. Ze geven goed advies en denken met je mee! Super geregeld! echt een aanrader!
2 jaar geleden door Jeffrey
Cijfer: 9

De 2 ritten van Brugge naar Nijkerk waren zeker de moeite waard!

Op maat gemaakte matrassen voor onze zeilboot. Wij hebben een eerlijke degelijke uitleg gekregen over de diverse matrassen en mogelijkheden. Tevens een goede uitleg gekregen voor een doe-het-zelf maken van papieren-mallen. Een verbluffend eindresultaat ! De matrassen passen perfect!! De vriendelijke gastvrije ontvangst en de rustige bespreking onder genot van koffie is zeker de moeite waard om er een bezoek te brengen!! De 2 ritten van Brugge naar Nijkerk waren zeker de moeite waard! Wij slapen nu heerlijk op de boot !!
2 jaar geleden door Nathalie & Ben - Brugge - Belgie
Cijfer: 10

Geslapen als een blok

Gelijk de eerste nacht geslapen als een blok op het nieuwe matras van Q-matras. Bedankt voor jullie super service, mooie en goede matras.
2 jaar geleden door Peter stijkel
Cijfer: 10

Super geregeld

Super geregeld, ook nog eens eerder klaar dan afgesproken! Dankzij een goed advies heerlijk geslapen op onze nieuwe, perfect passende, boot matrassen. Zeker een aanrader.
2 jaar geleden door Fam Norbart
Cijfer: 10

Eindelijk een goede nachtrust

We zijn goed en snel geholpen met onze nieuwe camper matrassen. Eindelijk een goede nachtrust. Een aanrader.
2 jaar geleden door F. Vial
Cijfer: 8

Het was echt maatwerk

Beste mensen, We hebben een op maat matras van Q-matras voor ons hefdakbed in onze camper. We hebben deze nu voor het eerste keer gebruikt. We hebben echt geweldig hierop geslapen. Precies de juiste dikte. Het was echt maatwerk. We werden ook prima geholpen bij Q matras, met persoonlijk advies op maat. Q matras is zeker aan te raden
2 jaar geleden door Paul meuwese
Cijfer: 10

Heel blij dat we dit adres hebben gevonden

Geweldig slapen, geweldige service, geweldige mensen, geweldig bedrijf. Heel blij dat we dit adres hebben gevonden via de Vloggende bestemming.
2 jaar geleden door Nelleke & Henk
Cijfer: 9