Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 296 reviews.

Sindsdien slapen wij fantastisch

Na jaren liggen te modderen op van alles en nog wat om goed te slapen. Bezoekje gebracht aan qmatras. Die heeft uiteindelijk een matras met toplaag voor ons gemaakt. En sindsdien slapen wij fantastisch. Ovegens wel in onze camper een volkswagen T4.
2 jaar geleden door Paans
Cijfer: 10

Aanrader!!!

We zijn zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. Er werd probleem oplossend meegedacht. Matras voor in de caravan bevalt prima. Aanrader!!!
2 jaar geleden door van Gelder
Cijfer: 10

Vriendelijke mensen met liefde voor het vak

Top matrassen voor onze boot. Vriendelijke mensen met liefde voor het vak
2 jaar geleden door Jacqueline
Cijfer: 9

Echt een flinke verbetering

We reizen met een VWocean 2018 campertje. In het hefdak ligt nu een QMatras op de lattenbodem. Vervangt de comfort matras die er in lag en … heerlijk liggen, goed besluit, echt een flinke verbetering. Misschien beneden ook maar vervangen …..
2 jaar geleden door Brigit
Cijfer: 9

Zeker geen spijt van

Een jaar geleden naar Nijkerk gereden om informatie te krijgen over matrassen. Wij hadden net een camper gekocht, maar de matrassen zorgde niet echt voor een goede nachtrust. Na deskundig advies 2 matrassen besteld en daar hebben we zeker geen spijt van! Fantastisch!
2 jaar geleden door Goes
Cijfer: 10

Vriendelijke vakkundige mensen

Ik was al een tijdje toe aan vervanging van mijn matrassen aan boord van mijn boot. Na te hebben gegoogeld kwam ik op QMatras uit vanwege alle lovende recensies. Ik kan mij hier alleen maar bij aansluiten. Vriendelijke vakkundige mensen, zeer snel gemaakt tegen een eerlijk bedrag. Top bedrijf!
2 jaar geleden door Kim Ockers
Cijfer: 10

Hadden dit veel eerder moeten doen

Na veel overpeinzingen toch een matras besteld. Daar liggen we nu een week op drie op en hadden dit veel eerder moeten doen. Dankzij dit matras van de firma QMatras slapen we heerlijk en worden fris weer wakker. Dank fam. van Gülicken
2 jaar geleden door R. Roks
Cijfer: 9

voor een hele mooie prijs. Top product.

In het voorjaar een nieuw matras gekocht bij QMatras. Op het standaardmatras werden we gebroken wakker. Nu na 5 weken reizen zijn wij super blij met ons nieuwe matras. Iedere avond is het een feestje om naar bed te gaan. Prima service, persoonlijk contact, thuis proef slapen en……voor een hele mooie prijs. Top product.
2 jaar geleden door Willem en Marjolijn
Cijfer: 10