Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 296 reviews.

Dit is echt een aanrader voor een fijn matras

Ik heb een heerlijk matras gekocht voor mijn Volkswagen T6 camper. Wat een verschil. Men dacht goed mee in oplossingen. Dit is echt een aanrader voor een fijn matras. Fijne mensen.
2 jaar geleden door Hella Liebregts
Cijfer: 9

Echt vakwerk!

Na een hoop geklooi met een slechte matras in ons hefdak van onze t5 camperbus, nu maar eens de stap genomen om naar q matras te gaan. Wat een geweldig verschil, we slapen nu weer heerlijk! Het matras is precies op maat, met uitsparingen waar de gasveren zitten. Echt vakwerk! Dank jullie wel voor de super kwaliteit!
2 jaar geleden door Justin
Cijfer: 10

Prijs kwaliteitsverhouding is goed

We hebben nieuwe matrassen voor onze zeilboot aangeschaft bij qmatras. Ze liggen geweldig lekker. Dit mede door het goede advies en uitgebreide mogelijk heden die we hebben gekregen om de juiste hardheid vooraf uit te proberen. Prijs kwaliteitsverhouding is goed. Met betrekking tot de levertijd is er rekening gehouden met onze wensen.
2 jaar geleden door Rob Smit
Cijfer: 10

We slapen heerlijk

Zeer vriendelijke ontvangst, goed geadviseerd.....resultaat....we slapen heerlijk op onze nieuwe matras in de camper. DANKJEWEL, QMatras.
2 jaar geleden door Lucie
Cijfer: 9

Wát een verschil!

We hebben de originele matrassen van onze camper laten vervangen door matrassen van Q-matras. Hoewel de matrassen pas 4 jaar oud waren lagen we er helemaal niet lekker op. De nieuwe matrassen van Q-matras zijn fantastisch. Aangepast aan onze wensen qua stevigheid en daardoor heel comfortabel. Wát een verschil!
2 jaar geleden door M. Kloppenburg
Cijfer: 10

Zeer vriendelijk en goed advies gehad

Zeer vriendelijk en goed advies gehad. Nieuw matras in camper bevalt heel goed. Eindelijk wakker worden zonder rugklachten. Gr een tevreden klant uit het hoge noorden.
2 jaar geleden door Middel
Cijfer: 9

Wij zijn heel tevreden

Wij zijn heel tevreden met het geheel op maat gemaakte matras in de vorm van een queensbed voor onze camper. Daarbij is rekening gehouden met zowel ons lengteverschil als de behoefte aan de stevigheid van het matras.
2 jaar geleden door Hans en Marion Bodenstaff
Cijfer: 9

We komen zeker terug voor de volgende matrassen!!

Hebben nu ruim 2 weken aan boord op de nieuwe matrassen geslapen en ze bevallen geweldig! Geen last van rugpijn en nekpijn! Ze liggen beter dan onze matrassen thuis! Ook een geweldig compliment naar Gert en Alice voor de super snelle service en levering van de matrassen! We komen zeker terug voor de volgende matrassen!! Mvg, Familie Stasse
2 jaar geleden door Gerard Stasse
Cijfer: 8