Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 296 reviews.

Problemen met pitten, in Nijkerk moet je zitten!

In ons campertje lag een schuimrudder matrasje onder het hefdak. Ineke was daarmee erg ongelukkig: ze kreeg elke nacht een onbestemde pijn in haar rechterbeen. Zo erg dat we overwogen onze camper te verkopen. Maar.....QMatras was onze redder in nood. Na proefliggen thuis een vast en daar boven op een topmatras was de oplossing. We zijn net terug van 6 weken toeren en hebben ook lekker geslapen. Dankzij Gert en Alice die ook nog eens heel goed met je meedenken. Problemen met pitten, In Nijkerk moet je zitten!!!
9 jaar geleden door Ineke en Jan Blom
Cijfer: 10

Het is keurig gemaakt en het slaapt heerlijk

We hebben voor onze camper nieuwe matrassen laten maken. Voor mijn man's kant een iets stevigere dan voor mijn kant. Het is perfect! Het is keurig gemaakt en het slaapt heerlijk. Als we nieuwe stoelkussens nodig hebben, weten we waar we moeten zijn!
9 jaar geleden door Mw. Kloppenburg
Cijfer: 10

Het bedrijf en de matrassen kan ik iedereen aanbevelen

Hadden we maar veel eerder een qmatras genomen voor in de camper. Het ligt geweldig ,niets geen last meer van een pijnlijke heup. Het bedrijf en de matrassen kan ik iedereen aanbevelen . Vriendelijke groeten Nick en Joke.
9 jaar geleden door Nick en Joke Blok
Cijfer: 10

Dit hadden we jaren eerder moeten doen

Als ervaren bovenslapers in de T5, kunnen we maar 1 ding zeggen.... dit hadden we jaren eerder moeten doen.
9 jaar geleden door Joost en Annemarie
Cijfer: 8

Fantastisch geslapen

Beste In het voorjaar leverde u een ons een matras voor onze boot. In mei hebben we nu reeds 3 weekenden op rij fantastisch geslapen in onze boot en zijn uiterst tevreden. We wilden dit graag laten aan u laten weten. Met vriendelijke groeten fam. Staes België
9 jaar geleden door Fam. Staes
Cijfer: 8

Perfect op maat en wat slapen we nu heerlijk

Via Google bij Alice en Gert uitgekomen. Bijzonder klantvriendelijk en servicegericht no-nonsense echtpaar dat met je meedenkt en goed adviseert. Wij hebben voor onze boot matrassen laten maken. Perfect op maat en wat slapen we nu heerlijk. Hadden we echt jaren eerder moeten doen. Fantastische prijs-kwaliteit verhouding. Echte aanrader! Alice en Gert, bedankt!!
9 jaar geleden door Aart en Bieneke
Cijfer: 10

Je weet eigenlijk meteen of iets 100% goed gemaakt is

Onze Wingamm Brownie 5.0 camper heeft een basculerend bed dat bij neerklappen twee scharnierende gedeeltes heeft, gescheiden ongeveer ter hoogte van je schouder. De twee matrassen laten dat scharniergedeelte dus open wat niet prettig is. QMatras ontwierp een matras uit één stuk en het was maar afwachten of dit zou passen en of het als matras ook beter zou liggen.Na lange inleiding korte conclusie: je weet eigenlijk meteen of iets 100% goed gemaakt is en goed werkt en in dit geval werd dit percentage ruimschoots overschreden!
9 jaar geleden door Toon Vieijra
Cijfer: 10

De matrassen zijn precies op maat en liggen heerlijk

Eindelijk ook lekker slapen op onze zeiljacht. Wij hebben ons jacht 7 jaar geleden 2e hands gekocht, en dachten dat het matras nog wel even mee kon. Echter na een lange zomervakantie kreeg ik toch wat rugklachten. Met wat googelen vonden wij de site van QMatras. De 1e indruk was direct goed. Via de telefoon werd geadviseerd om in de showroom verschillende matrassen te proberen. Het matras dat het lekkerste lag hebben wij ook thuis nog een week kunnen uitproberen. Toen hebben we een matras besteld voor ons schip en ook voor thuis. Beide matrassen werden binnen twee weken geleverd. De matrassen zijn precies op maat en liggen heerlijk. Hadden we dit maar voor onze lange vakantie gedaan. Gert en Alice, bedankt voor de service. Vriendelijke groeten, Martin Heijlen
10 jaar geleden door Martin Heijlen
Cijfer: 9