Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Heerlijk slapen op een QMatras

Heerlijk slapen op een QMatras Deze zomer hebben we een nieuw bootmatras laten maken. Via internet kwamen we op de site van QMatras. Op mijn mail met een verzoek om meer informatie kregen we gelijk een reactie. Gert Guliker nodigde ons uit om te komen proefliggen in de showroom aan de Ampèrestraat in Nijkerk. Zelf dachten we dat dat niet zo nodig was. Hoeveel verschil kan er zijn tussen schuimrubber en schuimrubber? Gelukkig hebben we ons toch laten overhalen om te komen proefliggen. En wat een verschil tussen het ene en het andere matras! We bevelen het iedereen aan: ga proefliggen. De verschillen in materialen voel je via een internetsite niet. Het matras is helemaal naar wens en past precies. We hebben in geen jaren zo lekker geslapen aan boord. QMatras bedankt: voor het goede advies en de prettige service!
9 jaar geleden door Familie van Montfrans
Cijfer: 10

Van een veren matras naar een QMatras

Van een veren matras naar een Q Matras is weer heerlijk slapen in onze camper. Proficiat Gert & Alice. Lukas Margreet Leek (Gr)
9 jaar geleden door Lukas & Margreet Koers
Cijfer: 10

Een schot in de roos en wat een verschil met een (harde) fabrieksmatras

In de maand Mei een matras op maat laten maken voor onze camper bij qmatras. Wij wilden niet over één nacht ijs gaan en besloten om, na onze rondreis door Ierland en Schotland een recensie te schrijven. Tien weken zijn we onderweg geweest en vanaf de eerste dag hebben wij heerlijk geslapen. Een schot in de roos en wat een verschil met een (harde) fabrieksmatras. Bij het bepalen van de juiste matras, in ons geval een combinatie van koudschuim met traagschuim, kregen we alle aandacht en werden verschillende combinaties bedacht. Gert nam werkelijk alle tijd voor ons, en onder het genot van een kopje koffie hebben wij toen de enige juiste keuze gemaakt. Nooit meer wakker, slapen zoals we thuis doen en uitgerust weer opstaan, dat is onze ervaring op onze 'qmatras'. Trots zijn we, maar trots zijn we óók op het perfecte werk wat is geleverd door vakman Gert.
9 jaar geleden door Arend Vermeer
Cijfer: 10

Buiten dat met matras er mooi uitziet, slaapt het heerlijk

Buiten dat met matras er mooi uitziet, slaapt het heerlijk. Supersnelle en perfecte service. Top!
9 jaar geleden door Irene
Cijfer: 10

Prima service en klantvriendelijkheid door een hardwerkend stel

In april onze nieuwe matrassen voor de camper gekregen. Na drie maanden van proefliggen rest ons maar 1 conclusie: ze liggen PERFECT! Prima service en klantvriendelijkheid door een hardwerkend stel. Meegaand en meedenkend dat is service. Wat ons betreft zou iedere camper uitgerust moeten worden met matrassen van dit bedrijf.
9 jaar geleden door Wim Floor
Cijfer: 10

Het bedrijf straalt kundigheid en degelijkheid uit

Recent hebben wij het matras van onze camper laten vervangen door QMatras en tevens een zitkussen. We hebben er nog niet op geslapen maar het voelt goed en we kregen een onderbouwd advies om een goede keuze te kunnen maken. De levering was snel en correct geregeld. Het bedrijf straalt kundigheid en degelijkheid uit, Echt aan te bevelen..
9 jaar geleden door Piet en Mia Schilder
Cijfer: 10

In de camper slapen we zo lekker, dat de eerste matras voor thuis ook al in huis is

Een bedrijf naar ons hart!!! Vriendelijk, gastvrij, kennis van zaken, met ons meedenkend en ...... na een lange rit ....... koffie niet te vergeten. In de camper slapen we zo lekker, dat de eerste matras voor thuis ook al in huis is. Ook slaapt manlief heerlijk op het kussen. Kortom een dikke pluim!!!!!
10 jaar geleden door Ton en Joke
Cijfer: 10

Wij hebben bij Q-matras twee nieuwe bootmatrassen gekocht

Wij hebben bij Q-matras twee nieuwe bootmatrassen gekocht. Voorheen lagen we op de originele matrassen welke vanuit de fabriek geleverd zijn, maar daar stonden we na drie nachten toch echt krom van op. We hadden bij een ander bedrijf in de buurt van Enkhuizen een offerte opgevraagd, waar wij steil van achterover sloegen, Q-matras zou voor minder dan de helft van dat geld ons een matras geven waar we heerlijk op zouden slapen. Zei Gert. We hebben twee weken aaneengesloten op onze nieuwe matrassen geslapen, en zijn niet één keer krom opgestaan. We hebben heerlijk gelegen, heerlijk geslapen op onze precies passende (want dat is ook belangrijk!) Q-matrassen. Hulde Gert, je hebt gelijk gehad: je bent een topper!
10 jaar geleden door Elle en Ton van Dam
Cijfer: 10