Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Vanaf de eerste dag bijzonder goed geslapen

Onze camper heeft en vast bed maar met dezelfde kussens als in het zit gedeeltelijk. Aangezien een van ons ernstige rugklachten heeft toch maar besloten om een goed matras aan te schaffen voor ons Franse bed van 130 x 190 cm. We hebben bij verschillende bedrijven offertes opgevraagd maar hadden al snel het beste gevoel bij QMatras in Nijkerk, dus vanuit het Zuid Westen naar het Oosten van het land gereden om proef te liggen. We dachten dat het een lastig verhaal zou worden omdat we allebei een ander matras lekkerder vonden liggen. Vervolgens hebben we 2 matrassen meegenomen om op proef te slapen en na een week hebben we de opdracht gegeven om het matras te laten maken. Het is een matras met 2 verschillende delen qua hardheid en het ligt perfect. Op de dag dat we op vakantie gingen hebben we het matras opgehaald en vanaf de eerste dag bijzonder goed geslapen. Verder vonden wij het ook heel fijn dat we niet extra hoefde te rijden om de proef matrassen terug te brengen, deze mochten we teruggeven wanneer we de nieuwe matras op zouden halen en omdat QMatras het erg druk had was dat 4 weken later.
9 jaar geleden door Peter en Nel den Houting
Cijfer: 10

Bij QMatras konden ze ons matras binnen een week leveren

I.v.m. schouderklachten, die wij iedere keer hadden na het slapen in de camper besloten wij toch maar vlak voor de grotere vakantie even bij de vakman langs te gaan. Hij constateerde dat het matras behoorlijk gedateerd was. Normaal elders is de levertijd ca. 3 weken, maar bij QMatras konden ze ons matras binnen een week leveren. We kregen erg veel persoonlijke aandacht, iets wat je niet overal meer tegenkomt. Na het passen van het matras in de camper (paste perfect) zijn we meteen doorgereden naar ons vakantie adres. We hebben er nu twee weken op geslapen en zijn van onze klachtjes af!
9 jaar geleden door D. Weijmer
Cijfer: 10

Super geholpen in de avonduren, hoef je geen vrije dag voor op te nemen!

Onze boot in 2009 gekocht, en sliepen altijd op de kussens die ook worden gebruikt in de zithoek. Na advise van onze vrienden contact opgenomen met Q-matras. Super geholpen in de avonduren, hoef je geen vrije dag voor op te nemen! Na 1,5 week al klaar, en we slapen er al 2 weekenden heerlijk op..... Welterusten!
9 jaar geleden door Ilse en Emiel
Cijfer: 7

We zijn erg enthousiast over de kwaliteit van onze camperkussens/matrassen

We zijn erg enthousiast over de kwaliteit van onze camperkussens/matrassen. Ze slapen voortreffelijk, zien er prachtig uit en zijn met zorg gemaakt! Het contact met u was ook erg prettig en zeer meedenkend. We kunnen het aan iedereen aanraden! Hartelijk dank voor uw geweldige service en prettige ontvangst. Anna en Vincent
9 jaar geleden door Anna en Vincent
Cijfer: 10

Prima matrassen en ook een prima service

Wij slapen inmiddels drie weken op onze nieuwe bootmatrassen en kunnen alleen maar de conclusie trekken dat we dit veel eerder hadden moeten doen. Prima matrassen en ook een prima service!
9 jaar geleden door John en Thea Groentjes
Cijfer: 10

Het slaapt als een luxe 5 sterren hotel

Beste familie Guliker, We hebben afgelopen weekenden gezeild met ons schip en de matras is geweldig. Het slaapt als een luxe 5 sterrenhotel. Dank en succes met uw bedrijf. Vriendelijke groet, Familie Burger
9 jaar geleden door Familie Burger

Een goed matras voor een goede nachtrust

Een goed matras voor een goede nachtrust! Tijdens langer verblijf aan boord werd het slapen steeds meer een opgave door de dunne matrassen met meubelstof, die maar lastig vocht loslaten. Het project van afgelopen winter was dan ook op zoek gaan naar dikkere, stevige matrassen, die goed ventileren. Na 5 bedrijven op internet gevonden te hebben, eerst enkele offertes aangevraagd. De prijzen liggen behoorlijk ver uit elkaar. Het ene matras is toch het andere niet! Er blijkt een behoorlijk verschil in schuim en matras stof, de tijk, te zitten. Toch maar besloten een bedrijf te bezoeken om mij verder te laten voorlichten. Ik kwam hier niet verder mee, omdat de keuze in materiaal beperkt was en de tijk alleen in wit of blauw te krijgen is. Aangezien de matrassen zichtbaar zijn vanuit elke hoek van het schip met als basis kleuren grijs en rood, is een witte of blauwe tijk geen optie. Uiteindelijk kwam ik uit bij QMATRAS in Nijkerk en Gert informeerde ons over de verschillende materialen. Hij wilde bovendien graag een poging doen om grijze tijk te vinden. Wat hem ook gelukt is! Wij hebben 6 dikke kussen besteld; na uitgebreid proef liggen op een brede assortiment schuim, met extra informatie en een super service door het vinden van de gewenste tijk voor een, eerlijk is eerlijk hele scherpe prijs. De pasvorm is perfect ondanks, dat de oude (voorbeeld) kussens de helft zo dik waren. De service hield niet op, want onze matrassen mochten ook nog even bij QMATRAS blijven liggen tot het vaarseizoen begon. Wij hebben nu al een flink aantal nachten heerlijk geslapen op onze matrassen, die heerlijk fris en droog blijven. Bedankt!!
9 jaar geleden door Ludwig Kilian
Cijfer: 10

Problemen met pitten, in Nijkerk moet je zitten!

In ons campertje lag een schuimrudder matrasje onder het hefdak. Ineke was daarmee erg ongelukkig: ze kreeg elke nacht een onbestemde pijn in haar rechterbeen. Zo erg dat we overwogen onze camper te verkopen. Maar.....QMatras was onze redder in nood. Na proefliggen thuis een vast en daar boven op een topmatras was de oplossing. We zijn net terug van 6 weken toeren en hebben ook lekker geslapen. Dankzij Gert en Alice die ook nog eens heel goed met je meedenken. Problemen met pitten, In Nijkerk moet je zitten!!!
9 jaar geleden door Ineke en Jan Blom
Cijfer: 10