Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Ondanks de beperkte tijd werd dit keurig op tijd geleverd

Met onze buscamper maken we lange trips vanaf het vroege voorjaar tot laat in de herfst. Hierbij werd de kwaliteit van onze matras steeds meer een probleem in het bijzonder vanwege de toenemende spierrheuma van mijn vrouw. Na onze voorjaarsreis hebben we op advies van QMatras een nieuw matras laten maken. Ondanks de beperkte tijd werd dit keurig op tijd geleverd. Maar belangrijker is dat het een perfect matras blijkt te zijn, wat het slapen weer een feest maakt. Dankzij QMatras kunnen wij weer voor langere perioden er op uit. Zeer bedankt voor de prettige en vakkundige hulp en het mooie matras!
9 jaar geleden door Sportief ouder echtpaar
Cijfer: 10

Dit is een aanrader, ze liggen uitstekend

Wij hebben nieuwe matrassen voor onze caravan bij QMatras gekocht, dit is een aanrader ze liggen uitstekend en slapen doe je er nog beter op.
9 jaar geleden door Familie van Minnen
Cijfer: 10

Enorm onder de indruk van de klantvriendelijkheid van deze mensen

In het voorjaar hebben we bij Q-matras nieuwe matrassen gekocht voor onze camper. We zijn heel vriendelijk te woord gestaan en we konden uitgebreid allerlei matrassen of combinaties van matrassen uitproberen. Met de matrassen, die we uiteindelijk gekozen hebben zijn we heel erg tevreden! En zeker ook enorm onder de indruk van de klantvriendelijkheid van deze mensen; in alle opzichten een aanrader!
9 jaar geleden door Fam. Post
Cijfer: 10

Vakkundig, kwalitatief en met dezelfde inkepingen als het origineel

De matrassen van onze Westfalia Marco Polo waren meer dan 12 jaar oud. Ze boden geen steun meer en bestonden uit twee delen die steeds niet goed lagen. Na contact te hebben met Gert Guliker, lukte het nog wel om net voor onze vakantie 2015 een nieuw matras uit een deel te leveren. Na een proefligging en eerlijk advies, kon ik op zaterdagmorgen het matras halen. Vakkundig, kwalitatief en met dezelfde inkepingen als het origineel. Wij hebben prima geslapen tijdens onze vakantie in Zwitserland.
Matras Mollema
9 jaar geleden door John en Esther Mollema
Cijfer: 10

QMatras krijgt van mij het predikaat super voor service

Onlangs geweest bij QMatras in Nijkerk om twee matrassen te bestellen voor onze camper. Na een tijdje proefliggen kon ik moeilijk beslissen. Beslis maar eens voor je egaa, die niet mee kon om proef te liggen. Is niet verstandig. Direct werd aangeboden twee matrassen met een verschillende hardheid voor enkele weken mee te nemen om thuis proef te slapen. Na een nacht proefslapen realiseerde ik mij dat dat de proefmatrassen 3 cm dunner waren dan de matrassen, die we nodig hadden. Een telefoontje naar de heer Guliker was voldoende om het "probleem" op te lossen. Hij stuurde direct de ontbrekende 3 cm matras toe. Na deze topservice konden wij prima beslissen. Nog zoiets: bij het ophalen van de bestelde matrassen werd aangeboden een extra tussenmatras te snijden uit een van de oude matrassen. In verband met de afgeschuinde kanten werd dat een klusje, dat even tijd kostte. Dat werd gedaan zonder daar iets voor in rekening te brengen. Om kort te gaan: QMatras krijgt van mij het predikaat super voor service, vakkundig advies en niet in de laatste plaats voor een bijzonder klantvriendelijke benadering.
9 jaar geleden door Henk Reinerman

Keurig verpakt en liggen geweldig

Wij hebben gezocht op internet naar iemand die matrassen kon maken voor onze caravan, uiteindelijk terecht gekomen bij Q-matras, geen spijt wat een kennis en een heel goede voorlichting, na een week waren onze matrassen klaar, keurig verpakt en liggen geweldig. Iedereen die een matras nodig heeft voor thuis, boot of caravan ga naar deze hard werkende mensen.
9 jaar geleden door Hans en Ria van Minnen

Eindresultaat PERFECT

Sinds vorig jaar een ander schip en de aanwezige matrassen waren hard en sliepen niet prettig. Via internet bij QMatras terecht gekomen en daar uiterst vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Na geruime tijd proefgelegen te hebben op verschillende matrassen werd de keus gemaakt, met de garantie dat als, met name José niet goed sliep, er altijd een oplossing werd gevonden. Helaas bleek ondanks het voortraject het matras voor José te hard en werd met rugpijn wakker. QMatras gebeld en weer een bezoek gebracht. Hier tot de conclusie gekomen dat de matras zachter moest worden en de helft van onze matras, aan de kant van José, is vervangen door een zachter model. Ik sliep wel goed op het hardere model. Eindresultaat PERFECT. Gert en Alice bedankt voor de super service en heel veel succes met jullie bedrijf.
9 jaar geleden door Hans en José
Cijfer: 10

Een absolute aanrader !

Wij bezitten een prachtige caravan merk Dethleffs. Wij hebben hem destijds gekocht met de standaard matrassen. Daar was prima op te slapen, maar nu wij ze hebben vervangen door de prachtige matrassen van Q-matras slapen wij als marmotten.
De prettige behandeling en goede adviezen van de familie Guliker hebben daar aan bijgedragen. Het zijn vakmensen. Een absolute aanrader ! Fam. Boerboom-Mansveld Gouda
9 jaar geleden door Fam. Boerboom-Mansveld
Cijfer: 10