Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Altijd een deskundig advies en een kopje koffie

J.l. zaterdag hebben wij onze matrassen bij u opgehaald. Wij hebben de matrassen uiteraard nog niet gebruikt maar zijn er al van overtuigd dat het slaapcomfort zeker beter zal zijn nu een extra laag heeft aangebracht. Bedankt voor de service. We zijn nu een paar keer bij u geweest en de klantvriendelijkheid is top. Altijd een deskundig advies en een kopje koffie. Daarbij nog vermeld dat u voor de laatste aanpassing geen extra kosten in rekening brengt. Hartelijk dank voor uw service. Als wij dit jaar door Zeeland varen zullen wij zeker aan uw geweldige bedrijf denken.
8 jaar geleden door Henk van der Veen

Wat een leuk bedrijf om zaken mee te doen

Matrassen op maat laten maken voor mijn motorjacht. Wat een leuk bedrijf om zaken mee te doen. Goede ontvangst, men neemt de tijd en informeert je uitvoerig. Inmiddels is geheel volgens afspraak een prima product opgeleverd tegen een reële prijs.
8 jaar geleden door Bert Blankestijn
Cijfer: 8

Ze passen goed

Voor mijn boot de Antares (zie waardezon.nl) heb ik nieuwe matrassen voor de punt gekocht. Ze passen goed. En ze liggen prima.
8 jaar geleden door Marten
Cijfer: 8

Wij slapen als een roos sinds wij uw matrassen hebben aangeschaft

Goedemiddag, Graag willen wij onze ervaring kenbaar maken over onze matrassen . Wij reizen inmiddels ruim een maand met onze camper . Wij slapen als een roos sinds wij uw matrassen hebben aangeschaft. Wij zijn erg blij met uw deskundig advies en kunnen dit iedereen aanbevelen. Hartelijke groeten, Fam. Bronsvoort.
8 jaar geleden door Fam. Bronsvoort
Cijfer: 10

Matrassen geven stabiliteit & comfort aan kwetsbare spieren & gewrichten

Top Kwaliteit !! 21 december 2015, Als techneut en ergonoom hecht ik waarde aan een gerichte aanpak van kwaliteit & comfort. Eerder vervingen we in boten de standaard matrassen door iets beters. Voorjaar 2015 verwisselden we Boot voor Camper. In de luxe LMC Camper bleken de standaard matrassen uiterst 'matigjes'. Gert Guliker/ QMatras is vanuit de boten-wereld gewend matrassen op maat te maken in vorm & afschuining. Hij dacht prima met ons mee en leverde binnen 2 weken iets moois. De 22 cm dikke matrassen geven stabiliteit & comfort aan kwetsbare spieren & gewrichten. We hebben nu 120 nachten ervaring: het is een genot !!
8 jaar geleden door J.F. Kok
Cijfer: 10

Matras paste perfect

Na een uiterst vriendelijke ontvangst en uitleg( met proefliggen )over de diverse matrassoorten hebben wij onze keus bepaald. De matras is ter plekke ingemeten,omdat wij " en route" waren met onze caravan. De levering was vlot en volgens afspraak en de matras paste perfect. De prijs/ kwaliteit verhouding is prima en we hebben inmiddels tijdens onze laatste Vakantie heerlijk op de nieuwe aanwinst geslapen. Eric en Joke
9 jaar geleden door Eric en Joke de Leur
Cijfer: 10

Het matras voldoet uitstekend

Opzoek naar een nieuw matras voor de camper kwam ik via het NKC bij QMatras in Nijkerk. Na een prima uitleg m.b.t de gebruikte materialen en mogelijkheden kon je proefliggen op verschillende matras samenstellingen. Keuze was daarna snel gemaakt. Het matras voldoet uitstekend. Het advies, service en vakmanschap zijn bij de firma QMatras prima voor mekaar.
9 jaar geleden door Gerard Wortel
Cijfer: 10

Wij slapen weer als roosjes

Wij hebben een Hymer camper met een bovenslaper, het matras lag niet echt lekker en wij besloten om een toppper over dit matras heen te leggen echter het euvel van het niet echt lekker liggen was hiermede niet echt opgelost. Na informatie van jachtwerf de Wijde Blick uit Loosdrecht, die al zijn boten uitrust met kussens en matrassen van QMatras, dus een ruime ervaring met hun heeft, zijn wij ook bij QMatras in Nijkerk terecht gekomen. Na een hartelijke ontvangst hebben wij een perfect advies gekregen, de heer Guliker heeft na een inspectie in de camper precies uitgelegd wat het probleem na enige jaren gebruik is met fabrieks matrassen die camper en caravan bouwers in hun producten verwerken. De heer Guliker heeft op ons verzoek een advies uitgebracht, na het uitzoeken van het juiste matras en proef liggen hebben wij direct besloten om het matras vóór de volgende vakantie aan te schaffen. Wij hadden echter een gezamelijk probleem n.l. er zat maar 1 week tussen de vakantie van QMatras en het begin van onze vakantie, dit mocht geen probleem zijn verzekerde de heer Guliker ons, QMatras is zijn belofte ondanks hun drukte na gekomen ruim voor ons vertrek konden wij het matras ophalen. Na inmiddels 3 weken slaap ervaring op dit matras kan ik verzekeren dat dit een perfecte oplossing is wij slapen weer als roosjes. Als de kussens in de bank en dinette aan vervanging toe zijn, laten wij deze zonder aarzeling vervangen door QMatras. Zonder twijfel is QMatras een zeer goed en vertrouwd adres met het juiste advies om uw camper caravan of boot te bekleden of te voorzien van 1 of meerdere matrassen.
9 jaar geleden door Theo en Agnes van Roomen
Cijfer: 10