Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 296 reviews.

QMatras bedankt voor jullie geweldige service

Onze camper is tien jaar oud. Dus ook het matras gaat nu tien jaar mee, en begon kuilen te vertonen. Mijn vrouw heeft snel last van haar rug. Toen we in januari 2016 drie weken met de camper weg waren is mijn vrouw soms eerder opgestaan vanwege de pijn in haar rug. Eind februari wilden we weer vijf en een halve week weg. Begin februari viel de nieuwe NKC pas in de bus en daarbij zag ik in het bijgaande boekje een advertentie van QMatras. Gelijk gebeld en diezelfde middag waren we al in Nijkerk. Het gesprek liep zo prettig dat we meteen voor een nieuw matras van QMatras gekozen hebben. Mijn vrouw heeft een paar combinaties schuimrubber uitgeprobeerd. Degene die het best leek te bevallen kregen we mee naar huis, omdat ons aangeraden werd er een paar dagen op proef te slapen. Ons oude matras hebben we daar gelaten, omdat daar een hoek in zat vanwege onze douch en het matras dan in de juiste vorm gemaakt kon worden. Mijn vrouw sliep er prima op en ook ik heb een nachtje proef geslapen. We hebben het vervolgens direct besteld, omdat we al snel wilden vertrekken. QMatras kon gelukkig zorgen dat we het nieuwe matras op tijd hadden. Terwijl ik dit schrijf zijn we al twee weken onderweg en hebben geen moment spijt van deze aankoop. QMatras bedankt voor jullie geweldige service.
8 jaar geleden door Dave van Gelder
Cijfer: 10

Altijd een deskundig advies en een kopje koffie

J.l. zaterdag hebben wij onze matrassen bij u opgehaald. Wij hebben de matrassen uiteraard nog niet gebruikt maar zijn er al van overtuigd dat het slaapcomfort zeker beter zal zijn nu een extra laag heeft aangebracht. Bedankt voor de service. We zijn nu een paar keer bij u geweest en de klantvriendelijkheid is top. Altijd een deskundig advies en een kopje koffie. Daarbij nog vermeld dat u voor de laatste aanpassing geen extra kosten in rekening brengt. Hartelijk dank voor uw service. Als wij dit jaar door Zeeland varen zullen wij zeker aan uw geweldige bedrijf denken.
8 jaar geleden door Henk van der Veen

Wat een leuk bedrijf om zaken mee te doen

Matrassen op maat laten maken voor mijn motorjacht. Wat een leuk bedrijf om zaken mee te doen. Goede ontvangst, men neemt de tijd en informeert je uitvoerig. Inmiddels is geheel volgens afspraak een prima product opgeleverd tegen een reële prijs.
8 jaar geleden door Bert Blankestijn
Cijfer: 8

Ze passen goed

Voor mijn boot de Antares (zie waardezon.nl) heb ik nieuwe matrassen voor de punt gekocht. Ze passen goed. En ze liggen prima.
8 jaar geleden door Marten
Cijfer: 8

Wij slapen als een roos sinds wij uw matrassen hebben aangeschaft

Goedemiddag, Graag willen wij onze ervaring kenbaar maken over onze matrassen . Wij reizen inmiddels ruim een maand met onze camper . Wij slapen als een roos sinds wij uw matrassen hebben aangeschaft. Wij zijn erg blij met uw deskundig advies en kunnen dit iedereen aanbevelen. Hartelijke groeten, Fam. Bronsvoort.
9 jaar geleden door Fam. Bronsvoort
Cijfer: 10

Matrassen geven stabiliteit & comfort aan kwetsbare spieren & gewrichten

Top Kwaliteit !! 21 december 2015, Als techneut en ergonoom hecht ik waarde aan een gerichte aanpak van kwaliteit & comfort. Eerder vervingen we in boten de standaard matrassen door iets beters. Voorjaar 2015 verwisselden we Boot voor Camper. In de luxe LMC Camper bleken de standaard matrassen uiterst 'matigjes'. Gert Guliker/ QMatras is vanuit de boten-wereld gewend matrassen op maat te maken in vorm & afschuining. Hij dacht prima met ons mee en leverde binnen 2 weken iets moois. De 22 cm dikke matrassen geven stabiliteit & comfort aan kwetsbare spieren & gewrichten. We hebben nu 120 nachten ervaring: het is een genot !!
9 jaar geleden door J.F. Kok
Cijfer: 10

Matras paste perfect

Na een uiterst vriendelijke ontvangst en uitleg( met proefliggen )over de diverse matrassoorten hebben wij onze keus bepaald. De matras is ter plekke ingemeten,omdat wij " en route" waren met onze caravan. De levering was vlot en volgens afspraak en de matras paste perfect. De prijs/ kwaliteit verhouding is prima en we hebben inmiddels tijdens onze laatste Vakantie heerlijk op de nieuwe aanwinst geslapen. Eric en Joke
9 jaar geleden door Eric en Joke de Leur
Cijfer: 10

Het matras voldoet uitstekend

Opzoek naar een nieuw matras voor de camper kwam ik via het NKC bij QMatras in Nijkerk. Na een prima uitleg m.b.t de gebruikte materialen en mogelijkheden kon je proefliggen op verschillende matras samenstellingen. Keuze was daarna snel gemaakt. Het matras voldoet uitstekend. Het advies, service en vakmanschap zijn bij de firma QMatras prima voor mekaar.
9 jaar geleden door Gerard Wortel
Cijfer: 10