Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 296 reviews.

Top service voor dat we op vakantie gingen

Ons matras in onze camper was op dus wij bellen voor een afspraak kon gelijk de zelfde dag in de avond uren ontvangst met een bakkie koffie daarna goede uitleg over de verschillende matrassen even proef liggen en wij hadden onze keuze gemaakt maar wij hadden al snel vakantie dus hoe lang zou de levering duren maar wat een top service voor dat we op vakantie gingen (binnen 4 dagen) konden we ons nieuwe matras ophalen ! Nogmaals Super bedankt aan het hele team helemaal TOP!
8 jaar geleden door Jacqueline & Gert

Prima geholpen en goed geadviseerd

Vanochtend zijn we in de showroom geweest, we werden prima geholpen en goed geadviseerd. Nu hebben we twee proef matrassen mee gekregen. zodat we thuis kunnen proefslapen. Fijn. dat dat zo kan. Op voorhand bevelen we deze zaak aan iedereen voor in een camper, caravan of boot.
8 jaar geleden door Ron en Yvonne Franke
Cijfer: 10

Snelle levering en de service

Goedemiddag. Wij hebben de matras de afgelopen dagen uitgeprobeerd en zijn er heel blij mee. Bedankt voor de snelle levering en de service. Met vriendelijke groet, Peter en Inge Schijndel.
8 jaar geleden door Peter en Inge

Super service! Super matrassen!

Wat een fijn bedrijf! Super service! Super matrassen! Fijne mensen met veel kennis en nemen alle tijd voor je om het matras uit te kiezen die bij je past! Wij slapen nu ongelooflijk lekker in onze Possl!
8 jaar geleden door Fam. Mooij
Cijfer: 10

Zeer tevreden over de geleverde matrassen

Prima service, snelle opvolging van afspraken en heerlijke matrassen bij ons aan boord. Net een week aan boord geslapen en zeer tevreden over de geleverde matrassen.Een absolute aanrader.
8 jaar geleden door Herman Stuivenvolt
Cijfer: 8

Echte aanrader voor als je voor kwaliteit gaat

Ik heb de geleverde matrassen geplaatst in mijn boot, deze passen perfect, het matras bestaat uit twee delen, om onder in de luiken te kunnen komen, daarover heen een groot 6cm dikke toplaag matras zodat je geen naad voelt, de service en advies was zeer goed, een echte aanrader voor als je voor kwaliteit gaat.
8 jaar geleden door Gert Krijnen
Cijfer: 8

Nieuw matras gekocht voor onze camper

Recent hebben wij een nieuw matras gekocht voor onze camper. We hebben er nog niet op geslapen, maar als de nachtrust net zo goed wordt als de service die we ervaren hebben, dan gaan we 'uitgeslapen' camperplezier tegemoet.
8 jaar geleden door Nanda Tukker en Menso Hoepman
Cijfer: 10

Onze camper is nu pas echt helemaal compleet

In september 2015 kochten wij een gebruikte camper Hymer 2010. Hij ziet er nog als nieuw uit en alles is even degelijk. We denken dat we een goede keus gemaakt hebben.Een weekje aan de Moezel was prachtig. Alleen het slapen viel verschrikkelijk tegen. Het matras was veel te hard. Je voelde zelfs de stalen veren in je rug. De volgende nacht wilde mijn vrouw het matras van het hefbed erbij op. Dat hielp wel maar was natuurlijk geen echte oplossing. Van de Fa. Guliker hadden we nog een folder liggen van de Camper- en Caravanbeurs in Houten. Op bezoek bij Guliker kregen we een verhaal dat te mooi was om waar te zijn. Ze konden een matras maken precies zoals we dat wensten. Mijn vrouw is nogal kritisch dus die heeft wel 10 keer op de ene matras gelegen en dan weer op een andere. Uiteindelijk werd de keus gemaakt. Tien dagen later kregen we een prachtige matras aangeleverd tegen een redelijke prijs. Begin maart 2016 gingen wij met de camper op wintersport naar de Dolomieten. De camper was heerlijk warm en het matras was perfect. We hebben heerlijk kunnen geslapen. Onze camper is nu pas echt helemaal compleet. Dankzij de Fa. Guliker - QMatras - in Nijkerk. Hartelijk dank Teun en Reina Wilgenburg Nijkerk
8 jaar geleden door Teun en Reina Wilgenburg
Cijfer: 10