Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Prima geholpen en goed geadviseerd

Vanochtend zijn we in de showroom geweest, we werden prima geholpen en goed geadviseerd. Nu hebben we twee proef matrassen mee gekregen. zodat we thuis kunnen proefslapen. Fijn. dat dat zo kan. Op voorhand bevelen we deze zaak aan iedereen voor in een camper, caravan of boot.
8 jaar geleden door Ron en Yvonne Franke
Cijfer: 10

Snelle levering en de service

Goedemiddag. Wij hebben de matras de afgelopen dagen uitgeprobeerd en zijn er heel blij mee. Bedankt voor de snelle levering en de service. Met vriendelijke groet, Peter en Inge Schijndel.
8 jaar geleden door Peter en Inge

Super service! Super matrassen!

Wat een fijn bedrijf! Super service! Super matrassen! Fijne mensen met veel kennis en nemen alle tijd voor je om het matras uit te kiezen die bij je past! Wij slapen nu ongelooflijk lekker in onze Possl!
8 jaar geleden door Fam. Mooij
Cijfer: 10

Zeer tevreden over de geleverde matrassen

Prima service, snelle opvolging van afspraken en heerlijke matrassen bij ons aan boord. Net een week aan boord geslapen en zeer tevreden over de geleverde matrassen.Een absolute aanrader.
8 jaar geleden door Herman Stuivenvolt
Cijfer: 8

Echte aanrader voor als je voor kwaliteit gaat

Ik heb de geleverde matrassen geplaatst in mijn boot, deze passen perfect, het matras bestaat uit twee delen, om onder in de luiken te kunnen komen, daarover heen een groot 6cm dikke toplaag matras zodat je geen naad voelt, de service en advies was zeer goed, een echte aanrader voor als je voor kwaliteit gaat.
8 jaar geleden door Gert Krijnen
Cijfer: 8

Nieuw matras gekocht voor onze camper

Recent hebben wij een nieuw matras gekocht voor onze camper. We hebben er nog niet op geslapen, maar als de nachtrust net zo goed wordt als de service die we ervaren hebben, dan gaan we 'uitgeslapen' camperplezier tegemoet.
8 jaar geleden door Nanda Tukker en Menso Hoepman
Cijfer: 10

Onze camper is nu pas echt helemaal compleet

In september 2015 kochten wij een gebruikte camper Hymer 2010. Hij ziet er nog als nieuw uit en alles is even degelijk. We denken dat we een goede keus gemaakt hebben.Een weekje aan de Moezel was prachtig. Alleen het slapen viel verschrikkelijk tegen. Het matras was veel te hard. Je voelde zelfs de stalen veren in je rug. De volgende nacht wilde mijn vrouw het matras van het hefbed erbij op. Dat hielp wel maar was natuurlijk geen echte oplossing. Van de Fa. Guliker hadden we nog een folder liggen van de Camper- en Caravanbeurs in Houten. Op bezoek bij Guliker kregen we een verhaal dat te mooi was om waar te zijn. Ze konden een matras maken precies zoals we dat wensten. Mijn vrouw is nogal kritisch dus die heeft wel 10 keer op de ene matras gelegen en dan weer op een andere. Uiteindelijk werd de keus gemaakt. Tien dagen later kregen we een prachtige matras aangeleverd tegen een redelijke prijs. Begin maart 2016 gingen wij met de camper op wintersport naar de Dolomieten. De camper was heerlijk warm en het matras was perfect. We hebben heerlijk kunnen geslapen. Onze camper is nu pas echt helemaal compleet. Dankzij de Fa. Guliker - QMatras - in Nijkerk. Hartelijk dank Teun en Reina Wilgenburg Nijkerk
8 jaar geleden door Teun en Reina Wilgenburg
Cijfer: 10

QMatras bedankt voor jullie geweldige service

Onze camper is tien jaar oud. Dus ook het matras gaat nu tien jaar mee, en begon kuilen te vertonen. Mijn vrouw heeft snel last van haar rug. Toen we in januari 2016 drie weken met de camper weg waren is mijn vrouw soms eerder opgestaan vanwege de pijn in haar rug. Eind februari wilden we weer vijf en een halve week weg. Begin februari viel de nieuwe NKC pas in de bus en daarbij zag ik in het bijgaande boekje een advertentie van QMatras. Gelijk gebeld en diezelfde middag waren we al in Nijkerk. Het gesprek liep zo prettig dat we meteen voor een nieuw matras van QMatras gekozen hebben. Mijn vrouw heeft een paar combinaties schuimrubber uitgeprobeerd. Degene die het best leek te bevallen kregen we mee naar huis, omdat ons aangeraden werd er een paar dagen op proef te slapen. Ons oude matras hebben we daar gelaten, omdat daar een hoek in zat vanwege onze douch en het matras dan in de juiste vorm gemaakt kon worden. Mijn vrouw sliep er prima op en ook ik heb een nachtje proef geslapen. We hebben het vervolgens direct besteld, omdat we al snel wilden vertrekken. QMatras kon gelukkig zorgen dat we het nieuwe matras op tijd hadden. Terwijl ik dit schrijf zijn we al twee weken onderweg en hebben geen moment spijt van deze aankoop. QMatras bedankt voor jullie geweldige service.
8 jaar geleden door Dave van Gelder
Cijfer: 10