Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Dank jullie wel, petje af

Echt perfect het werk dat jullie ook dit keer voor ons hebben gedaan. De gestoffeerde stoelen zijn als nieuw. Ook het gemaakte matras voor de caravan voldoet volledig aan onze wensen. Jullie hebben ons goed geadviseerd en ruim op tijd geleverd. Dank jullie wel, petje af :)
7 jaar geleden door Fam de Vries

Deze keer zonder rugklachten tijdens de vakantie

Weer terug van twee weken meivakantie uit zuid-Frankrijk en deze keer zonder rugklachten tijdens de vakantie. Dacht dat onze nieuwe Dethleffs caravan voorzien zou zijn van een goed matras maar deze was voor ons toch echt de stug. Nu eerst proef gelegen thuis met QMatrassen en de verschillen goed kunnen vergelijken waardoor je eigenlijk geen verkeerde keuze meer maakt. Heerlijk matras op de bestaande laten bodem maakt de vakantie nog prettige!
7 jaar geleden door Frans van der Linden
Cijfer: 10

Deskundig, héél vriendelijk én ze doen wat ze zeggen

We hebben een buscamper. De topping van traagschuim (5 cm) die we voor onze oude matras hadden aangeschaft was een verbetering maar minimaal 5x per nacht wakker bleef helaas. Na een telefonische afspraak zijn we gaan proef liggen. Zeer vriendelijk ontvangst en alle tijd. We kregen informatie over de mankementen van de oude matras, de werkwijze, opties en prijs. We mochten zelfs een matras meenemen om thuis uit te proberen!!! Maar we hebben gelijk besloten voor een matras met topping van 6 cm. De oude matras (3 delen) hebben we bij hen achter gelaten. En nu: een comfortabele en perfect passende matras! Wat een goede beslissing!! Kortom: deskundig, héél vriendelijk én ze doen wat ze zeggen!
7 jaar geleden door Arieta S.
Cijfer: 10

Alle complimenten voor QMatras!

Via de NKC bij QMatras gekomen. We hebben een Homacar camper van 2009 en hadden een nieuwe matras nodig. We zijn in Nijkerk wezen "proef liggen". Prima ontvangst! Matras werd keurig op tijd geleverd en was goed verpakt. Twee nachten erop geslapen en het bevalt prima. Matras past perfect (frans bed) en is goed van hardheid. We hebben ook een zitkussen vervangen wat er ook prima uitziet en zit. Alle complimenten voor QMatras! We zeggen het voort...
7 jaar geleden door Bart en Caroline Stroo
Cijfer: 10

Wat een verschil met het originele matras

Wij hebben een VW T5 California camper en hebben dit weekend het nieuwe matras voor het bovenbed van QMatras uitgeprobeerd. Heerlijk geslapen, wat een verschil met het originele matras! Dit hadden we veel eerder moeten doen! Matras past precies en is fraai afgewerkt met ademende onderzijde. Zelfs het klittenband ontbreekt niet om het bedlampje mee vast te zetten. Zeer goede service en fijne ontvangst, we waren verbaasd dat we het matras direct konden meenemen en uitproberen. Bij goed slaapcomfort en tevredenheid wordt er pas overgegaan tot aankoop. Dit maak je bij de meeste bedrijven niet meer mee. Wij zijn zeer tevreden en raden iedere VW California-camper bezitter zo'n fijn matras aan!
7 jaar geleden door H&T Kers
Cijfer: 10

Boot matrassen voor een zeilboot Dufour 30 Classic

Boot matrassen voor een zeilboot Dufour 30 Classic Nadat we eerst even kennis met Gert en Alice Guliker hadden gemaakt hebben wij besloten daar onze matrassen te bestellen. Deze hadden we gelijk mee genomen. Maar nog even in de auto gelaten omdat wij het belangrijk vonden wat we aan advies zouden krijgen. Nou daar kan ik kort in zijn dit was gewoon erg prettig en ook eerlijk. bij het ophalen van de matrassen werden we ook wederom weer positief verrast door het vertrouwen dat wij netjes zouden betalen terwijl we de matrassen al gelijk mee kregen. Nu wonen wij zelf in Delft en dat is niet naast de deur maar ik zou er zo weer mijn matrassen kopen. En niet geheel onbelangrijk de matrassen slapen echt geweldig Met vriendelijke groet, Marcel en Fay
7 jaar geleden door Marcel en Fay
Cijfer: 10

Uitstekend bed in onze camper

Begin dit jaar een camper gekocht en wilden daar een matras op maat en naar eigen wensen voor laten maken. Uiteindelijk bij QMatras terecht gekomen. Hier zijn wij zeer goed geadviseerd en klantvriendelijk door Gert en Alice Guliker. Ook een en ander mee gekregen om uit te testen. Het uiteindelijke resultaat is dat we een uitstekend bed in onze camper hebben en slapen alsof we thuis zijn. We kunnen QMatras dan ook bij iedereen aanbevelen en zullen hiervoor ook zeker reclame maken. Groeten Louis en Tineke Roestenburg Bedankt voor de goede service.
7 jaar geleden door Louis en Tineke Roestenburg
Cijfer: 10

We kregen zelfs een test matras mee naar huis

Afgelopen Pasen hebben we het uitgeprobeerd: Heerlijk geslapen en zonder rugpijn wakker geworden. Opm een Matras, op maat gemaakt voor onze camper. Bijzonder is dat we ze eerst uit mochten proberen in de zaak. 'Ga gerust op allemaal even liggen', was de uitnodigen. We kregen zelfs een test matras mee naar huis. Prima service en prima advies. Top matrassen. wij zijn er erg blij mee. Het is de investering meer dan waard.
7 jaar geleden door Truus Oudendijk
Cijfer: 9