Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Perfect maatwerk voor een zeer interessante prijs

Na vorig jaar nieuwe kussens in de kajuit van ons schip door QMatras te hebben laten maken,... hebben we nu ook de matrassen waarop we slapen door QMatras laten maken. We zijn wederom prima geholpen, en de matrassen zijn perfect maatwerk voor een zeer interessante prijs. Zeker een aanrader. Joop en Daniela Brinkbaumer,.. Zeewolde
7 jaar geleden door Joop Brinkbaumer
Cijfer: 10

Niks pushen en verkooppraatjes

Na uitgebreid orienteren bij QMatras uitgekomen. Niks pushen en verkooppraatjes. We kregen we een matras mee naar huis om deze thuis en in de camper uit te proberen. Dit was erg fijn omdat mijn man en ik andere prioriteiten stelden aan de matras. Na een paar weken zijn we onze matras gaan ophalen en momenteel genieten we heerlijk van onze vakantie en slapen heerlijk op onze nieuwe matras. Bedankt voor het meedenken Gert.
7 jaar geleden door Cor en Lilian Kranendonk
Cijfer: 10

Dit adres kunnen we iedereen aanbevelen

Een en al lof voor de service en de manier waar op we zijn geholpen met de matras voor onze VW T5 Camperbus. Proefslapen op de camping om daarna de beslissing te nemen. De matras is helemaal naar onze zin. Dit adres kunnen we iedereen aanbevelen! Lida en Kees Schouten.
7 jaar geleden door C.P. Schouten. Katwijk.
Cijfer: 10

Nog nooit zo lekker geslapen op de boot

Wij hebben 2 matrassen laten maken door u. Inmiddels hebben we er een paar keer op geslapen en ze zijn echt top! Nog nooit zo lekker geslapen op de boot. Bedankt voor de snelle levering.
7 jaar geleden door Bert en Simone van Oosten
Cijfer: 10

Perfect passende matras geleverd

Fantastische service! Eerst matrassen op proef mee naar huis gekregen om te proberen. Keuze gemaakt en daarna werd een perfect passende matras geleverd voor onze Hymer met frans bed. QMatras is een aanrader.
7 jaar geleden door Ernst en Anita
Cijfer: 5

Het is een geslaagde overwinterreis geweest

Op 24 januari 2017 hebben wij bij jullie een matras op maat gekocht voor de camper. Wij zijn net terug van een reis van 11 weken door Spanje / Frankrijk Mede dankzij de goede nachtrust welke wij op het uitstekende matras hebben gehad gedurende de reis is het een geslaagde overwinterreis geweest. Met vriendelijke groet, Adriaan / Hennie de Rooij
7 jaar geleden door Adriaan / Hennie de Rooij

Speciale matrassen om weekenden weg te kunnen

Uitstekende matrassen en goede service. Voor onze Mercedes Vito grijs kenteken wilden we speciale matrassen om weekenden weg te kunnen. Door de intimmering hadden we speciale maten nodig met vulstukken. Na vriendelijk ontvangst en uitstekend advies werden de matrassen ruim voor de afgesproken tijd al geleverd. En.... ze passen precies en liggen geweldig.
7 jaar geleden door A. Veen
Cijfer: 9

De koning te rijk op onze "box spring

Wauw wat een service! Wij hebben diverse matrassen mee naar huis gekregen om thuis te testen wat het beste beviel voor in onze T3. Na alles op ons gemak te hebben getest kwam er 1 als beste uit de test. Vandaag de matrassen opgehaald. Het bankje zit perfect en als we het ombouwen naar een bed zijn we de koning te rijk op onze "box spring". Nogmaals bedankt! Wij zullen jullie absoluut overal aanraden.
7 jaar geleden door M den Hartog