Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 296 reviews.

Wat een heerlijk matras

We zijn net terug van 3 weken Scandinavië en het is misschien raar om te zeggen, maar we hebben elke dag aan jullie gedacht. Wat een heerlijk matras!!!
7 jaar geleden door Truus Oudendijk
Cijfer: 9

We slapen als roosjes

Voor onze boot hebben we via QMatras nieuwe matrassen voor in het vooronder laten maken. We zaten erg te dubben of we nog een extra topper wilden, zodat we geen last zouden hebben van de houten opstaande randen die in de bodem van de boot zitten. Gert adviseerde ons om geen aparte topper te nemen, maar het randje van de tweede matras laag over het randje te laten lopen, zodat je ook geen last zou hebben van het houten opstaande randje. Nou werkelijk waar, wat een top uitkomst!! We hebben totaal geen last meer van dat randje. We hebben een prachtige matras bestaande uit drie losse stukken die samen echt een geheel vormen doordat ze met echt vakmanschap zijn gemaakt. Daarnaast zijn we heel goed geadviseerd over de ventilatielaag. Voor het kleine stukje (de trapeze die je tussen de 2 hoofdmatrassen hebt) adviseerde Gert het in de matras te stoppen. Ook dit is weer ideaal! De matrassen liggen heerlijk en zien er ook nog eens prachtig uit. We slapen als roosjes! Kortom, ben je opzoek naar nieuwe matrassen voor je boot? Ga zeker naar QMatras! Je zult er geen spijt van krijgen, beter advies en service bestaat niet!
7 jaar geleden door Nienke
Cijfer: 9

Service van QMatras is echt super

Deze week twee toppers opgehaald voor onze VW california T5. Service van QMatras is echt super. Twee weken daarvoor van hen een vervangend matras en een topper meegekregen om uit te proberen. Na een weekje proef, onze keuze doorgebeld. We houden dus onze originele VW matrasjes maar daarop liggen straks twee losse toppers die het geheel heerlijk comfortabel maken. Materiaal is netjes afgewerkt. Topper is ook eenvoudig op het beneden bed te gebruiken en zelfs als lig matrasje buiten in het zonnetje naast de bus. QMatras bedankt voor jullie klantvriendelijke benadering, service en advies. Een aanrader voor alle VW california bezitters die lekker willen slapen!
7 jaar geleden door W.Bos
Cijfer: 10

Een beter adres hadden we niet kunnen treffen

In onze nieuwe,gebruikte Concorde-camper wilden wij lekker kunnen slapen op een nieuw, op maat gemaakt matras. Via Google bij Gert van Q-matras terecht gekomen. Een beter adres hadden we niet kunnen treffen. Na uitgebreid proefliggen en prima advies konden wij na 2 weken ons nieuw matras ophalen. Na er inmiddels 30 nachten op geslapen te hebben kunnen wij concluderen dat dit toch wel ECHT lekker slapen is. Meestal hebben we toch wel enige rugklachten maar nu in het geheel niet. Overwegen zelfs om ook voor thuis zo een matras aan te schaffen!
7 jaar geleden door Klaas en Dorien
Cijfer: 10

Dank voor jullie deskundigheid, tijd en kwaliteit!

Eindelijk een matras voor in het slaap-/hefdak van onze VW-bus T5 gevonden dat voldoet! Heerlijk om wakker te worden en geen pijn te voelen in rug en heupen. Het matras dat standaard in het slaapdak (van Reimo) wordt geleverd, stelt niets voor. Ook een matras dat we elders op maat hadden laten maken, voldeed helaas niet. We waren inmiddels dus wat huiverig, maar we hadden na onze eerste afspraak bij QMatras meteen het vertrouwen dat het deze keer goed kwam. We konden uitgebreid proefliggen, verschillende matrassen uitproberen, zelfs even blijven liggen, we kregen de tijd en goed advies. Alles werd nauwkeurig opgemeten en er werd duidelijk uitgelegd welke keuzes in het maakproces zouden worden gemaakt (bijv. schuin afsnijden aan randen voor sluiten dak). Omdat er maar een matras van 5-6cm in het dak past, hebben we ervoor gekozen een extra topdekmatras erbij te nemen. Nadeel: topdekmatras moet eraf als je het dak sluit. Voordeel: het slaapoppervlak wordt groter en comfortabeler. Ander voordeel: er wordt een mooie hoes met rits op maat gemaakt waar het matras opgerold in past. Genoeg ruimte in de bus, dus wij vinden het niet erg om af en toe het topdekmatras eraf te halen in ruil voor een goede nachtrust! Dank voor jullie deskundigheid, tijd en kwaliteit!
7 jaar geleden door Marloes
Cijfer: 8

Ook het kussen is een perfecte combinatie

Afgelopen winter een matras op maat laten maken voor onze camper met kleine uitbouw voor extra bedlengte. Zojuist terug van 1,5 maand in Spanje, echt super geslapen op het matras. Ook het kussen is een perfecte combinatie. We zijn heel blij met de aankoop. Bedankt voor jullie goede advisering!
7 jaar geleden door Gea Kos en Hans Bakker
Cijfer: 8

Paste perfect en slaapt heerlijk

Via NKC/ Internet bij Q matras terechtgekomen voor een nieuw matras voor onze Mc Louis Lagan 250. Bij het 1e bezoek zeer vriendelijk ontvangen en proef gelegen en deskundig advies gekregen. Gekozen voor de harde variant met zachtere toplaag. Op de afgesproken tijd matras opgehaald, paste perfect en slaapt heerlijk. Wij zijn zeer tevreden over de prijs/ kwaliteitsverhouding. Ziet er ook keurig uit.
7 jaar geleden door William Vet
Cijfer: 7

Kwaliteit bootmatrassen voor een scherpe prijs

In de winter voor het bed in de boot nieuwe matrassen besteld. Een goed advies bij het proefliggen, Gert nam ruim de tijd voor ons. Matrassen zijn mooi op tijd geleverd, keurig op maat en hardheid naar eigen wens. Tijdens de eerste week varen in het voorjaar hebben genoten van onze eigen matrassen en heerlijk geslapen. Prima service en kwaliteit bootmatrassen voor een scherpe prijs.
7 jaar geleden door Emile van der Linden
Cijfer: 10