Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Ligt perfect en zeker een aanbeveling waard

In april afspraak gemaakt en proef gelegen. Uiteindelijk gekozen voor de harde variant met zachte toplaag. Hij ligt nu in onze Dethleffs 5801 en hebben er inmiddels 76 nachten op geslapen Helemaal top ligt perfect en zeker een aanbeveling waard.
7 jaar geleden door Ad de Wit
Cijfer: 10

Bedankt voor de service

Zoekend op internet voor bootmatrassen ben ik de zeer goede en duidelijke site van Q matras tegen gekomen. Na een prettig telefoongesprek langs gegaan en in de showroom te woord gestaan door Alice en Gert die ons duidelijk en helder advies hebben gegeven. Wij hebben inmiddels al vele uren heerlijk geslapen op de Q matrassen. Gert en Alice nogmaals bedankt voor de service.
7 jaar geleden door W. Tollenaar
Cijfer: 9

Snelle en goede service

Prima bedrijf! We zijn goed geadviseerd bij de aanschaf van een nieuwe matras voor onze camper. Ook hebben we uitgebreid proef kunnen liggen. Het matras past perfect en is mooi afgewerkt. Snelle en goede service. Wat wil je nog meer?!
7 jaar geleden door Peter en Karin Kuipers
Cijfer: 10

We zijn er erg tevreden mee

We hebben net een langere reis gemaakt met onze VW camper, daar het matras van het dakbed niet prettig was, bestelden we een matras en topper bij QMatras , we zijn er erg tevreden mee.
7 jaar geleden door Dirk Knook
Cijfer: 9

Voortreffelijke kwaliteit en service

Heleen van de Weerd
Zoals velen las ik in de reviews : ook wij meer dan tevreden klanten ! De matrassen in onze nieuwe 3 jaar oude buscamper zo hard als een plank met als gevolg overal pijn bij het opstaan. Niet lang voor onze vakantie hoorden wij van Q-matras en gingen snel naar hen toe. Alles werd in het werk gesteld om ons te helpen. Met 2 geïmproviseerde proefmatrassen gingen wij met vakantie, zodat wij uitgebreid konden proef liggen. We hebben daarna 2 ook nog mooie matrassen gekocht en slapen nu heerlijk en staan s'morgens soepeltjes en goed gemutst op. Dank voor de aandacht waarmee jullie te werk gaan en de meer dan voortreffelijke kwaliteit en service.
7 jaar geleden door Heleen van de Weerd
Cijfer: 10

Heerlijk geslapen zonder rugpijn

Wij hebben een camperbus Jumper waarvan het matras echt versleten was. Regelmatig wakker worden met rugpijn verhoogt niet het vakantie plezier. Via internet terecht gekomen bij Q matras. Na een telefoontje konden we dezelfde dag nog langs komen en werden we vriendelijk ontvangen door Gert. We kregen deskundig advies en vertrokken met twee matrassen en twee verschillende toppers naar huis om te gaan proef slapen. Daar zijn we een week mee bezig geweest en hebben toen onze keuze doorgebeld. Twee weken later konden we ons matras ophalen en zijn we met de camper op vakantie gegaan. We hebben heerlijk geslapen zonder rugpijn. Gert bedankt voor je deskundig advies en service. Leo en Ingrid Vaessen
7 jaar geleden door Leo en Ingrid Vaessen
Cijfer: 10

Mooi product voor een redelijke prijs

Uitstekend bedrijf. De nieuwe matrassen voor onze loodsboot bevallen heel goed. Dat geldt ook voor de geboden service en advies. Mooi product voor een redelijke prijs. Aanrader.
7 jaar geleden door René en Margreet
Cijfer: 8

Wat een heerlijk matras

We zijn net terug van 3 weken Scandinavië en het is misschien raar om te zeggen, maar we hebben elke dag aan jullie gedacht. Wat een heerlijk matras!!!
7 jaar geleden door Truus Oudendijk
Cijfer: 9