Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Alles volgens afspraak

Goede uitleg over het matras gekregen. Alles volgens afspraak geleverd. Vriendelijke zaak.
6 jaar geleden door Koppe
Cijfer: 10

Werkelijk nog nooit zo lekker geslapen!

Het standaard matras in onze Fiat Ducato was stug en weinig comfortabel, gevolg na drie weken vakantie: rugklachten. Dat moest toch anders kunnen. Via Google Q matras gevonden en wat een lovende recensies waren op de site te lezen. Dan word je gewoon nieuwsgierig of dat allemaal wel klopt. En ja hoor, ook wij zijn heel erg tevreden. Nadat we thuis hadden proef geslapen (super service trouwens) bleek dat we beiden voor een ander matrashardheid hadden gekozen. Probleem ? Wel nee. Beide matrassen werden verlijmd, voorzien van een topper en in een mooie tijk geleverd. Werkelijk nog nooit zo lekker geslapen! En enorm snel geleverd. Top!
7 jaar geleden door Carolien en Ton
Cijfer: 9

Alweer een bewijs dat de Fam. Guliker van QMatras doen wat ze beloven

In 2014 hebben wij een QMatras gekocht voor onze camper waar we veel plezier van hebben. We hebben deze nu in tweeen laten delen, zodat ze gemakkelijker hanteerbaar zijn. Vandaag weer opgehaald en net thuis uitgepakt. Het is fantastisch gelukt en het ziet er als nieuw uit. Alweer een bewijs dat de Fam. Guliker van QMatras doen wat ze beloven. Hartelijk dank Mia en Piet Schilder.
7 jaar geleden door Mia en Piet Schilder
Cijfer: 9

Een geweldige matras en geweldige service en fijne mensen

In een blad van de NKC vonden wij een advertentie van QMatras. De campingeigenaresse reageerde direct, dat dit een heel goed adres is met uitstekende service en vriendelijke mensen. Wij hebben direct gebeld en konden voor onze VW T4 een matras op komen halen als proef. Vanaf dat moment werden onze nachten langer: niet meer opstaan vanwege pijn in schouders en heupen, met plezier blijven liggen, omdat het regende! Een geweldige matras en geweldige service en fijne mensen.
7 jaar geleden door Gerard de Werk
Cijfer: 10

Dank jullie wel voor de uitstekende kwaliteit

Mei 2017 kochten wij een bovenmatras voor onze T5. Nu na 8 weken trekken door Schotland, Ierland, Engeland en Italie kunnen we zeggen, fantastisch. Ondanks de beperkte dikte van 6 cm. Hebben wij zonder klachten 8 weken gelegen boven in onze bus. QMatras, dank jullie wel voor de uitstekende kwaliteit!!
7 jaar geleden door Fred Evers

Matras precies op maat en snel geleverd

Wat een vriendelijke mensen! Goed advies en sevice. De koffie stond klaar, en op afspraak dus hadden veel tijd voor ons. Matras precies op maat en snel geleverd!! TOP!!!
7 jaar geleden door J.F. Scheltema
Cijfer: 10

Heerlijk geslapen

Goed geholpen voor een matras voor onze zelfbouw camper. Mogen proef liggen en nu 3 weken weg geweest en heerlijk geslapen. Goed advies en meegekeken omdat we de kussens in 3 delen wilden hebben zodat we niet op een naad lagen. Super bedankt!
7 jaar geleden door Vanja Frank - Som de Cerff
Cijfer: 9

Het maakt onze buscamper helemaal af

Wat een heerlijk slaapcomfort! Zelf een camper gebouwd waar we een matras voor wilden hebben. Ik had wel wat eisen, het moest een redelijk stug/hard matras zijn en uit 3 delen bestaan omdat ik het vaste bed opklapbaar wilde hebben. Geen probleem allemaal bij Gert. Via ACR caravan service aan dit adres gekomen, top service bij Gert want het matras was ruim op tijd af voor ons eerste tripje. Zeker gezien het feit dat ik wat laat bij ze kwam. We hadden ergens anders voor de caravan wel eens matrassen laten maken maar die van Gert zijn vele malen beter! Geen kuilen en nu na een weekje Hemelvaart en drie weken zomervakantie kunnen we niet anders concluderen dat het matras heerlijk ligt en dat deze onze buscamper helemaal af maakt. Bedankt!
7 jaar geleden door Marco Frank
Cijfer: 9