Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 296 reviews.

Goed geholpen met persoonlijke aandacht

QMatras: een aanrader! Voor de camper een nieuw matras gekocht bij QMatras en wij zijn erg tevreden over het matras en over de service. Allereerst een afspraak gemaakt voor het proefliggen; we werden allervriendelijkst ontvangen en goed geholpen. Na een keuze gemaakt te hebben, kregen we een groot plastic mee om thuis de maat van het matras af te tekenen. De mal opgestuurd en enkele weken later konden we de nieuwe matras ophalen. Ook bij het ophalen weer goed geholpen met persoonlijke aandacht. De matras paste perfect en we zijn erg tevreden over de kwaliteit van het matras. Wij raden QMatras zeker aan.
6 jaar geleden door Marco en Sandra
Cijfer: 9

Super vriendelijk en perfecte uitleg

Gert is een zeer innemend persoon, heel bekommerd om het welzijn van zijn klant. Zowel bij de bestelling als bij de afhaling super vriendelijk en perfecte uitleg. Ik gebruik de camper voor het werk en dien goed uitgeslapen te zijn. Reeds vanaf de eerste nacht was het heerlijk slapen. Zeer goede kwaliteit voor correcte prijs. verdient een dikke 10.
6 jaar geleden door Patrick De Rore
Cijfer: 10

We worden vaak pas laat wakker

We hebben nu bijna 2 jaar ervaring met het slapen in onze camper op een door QMatras op maat gemaakt matras. We maken lange reizen van zo'n 3 maanden en zeer tevreden er mee. De voorbereidingen waren dan ook super. Thuis testen wij de verschillende opties. Enige probleem is dat we wel eens laat naar een volgende bestemming vertrekken, we worden vaak pas laat wakker en liggen zo lekker!
6 jaar geleden door Erik en Joke
Cijfer: 10

Super dat dit soort bedrijven nog bestaan

Wat is dit een fijn bedrijf. Super dat dit soort bedrijven nog bestaan. Omdat ik een nog al lastige slaper ben kreeg ik een matras mee om thuis te proberen. Omdat die te hard voor mij was deze terug gebracht en kreeg een ander matras mee met twee verschillende top lagen om te proberen. Na 4 nachten proberen was ik eruit en hebben we twee matrassen besteld. Omdat het kort voor de Pasen was zei Gert dat hij zou proberen voor goede vrijdag te leveren. En ja hoor op donderdag konden we de matrassen ophalen. En we slapen er heerlijk op. Enigste nadeel is dat we nu ook nieuwe matrassen voor thuis moeten kopen hahaha. Bedankt voor de goede service. Hans en Alie
6 jaar geleden door Hans Heijenk
Cijfer: 10

Hebben geslapen als roosjes

Wat hebben wij onszelf, de afgelopen twee jaar, aangedaan! Bij de aanschaf van onze camper hadden wij een nieuw matras erbij ‘geregeld’, niet te hard, niet te zacht, wat kon daar nou mis mee gaan? Na heel wat gebroken nachten, besloten we om op zoek te gaan naar een ander matras. Bij QMatras werden we heel vriendelijk geholpen, kregen zelfs matras mee naar huis om proef te slapen. Geweldig want we wilden nu zeker weten dat we een goed matras gingen aanschaffen. Bij de bestelling hadden we ons eerste camperweekend voor dit jaar al gepland. Om deze reden werd ons nieuwe matras extra snel afgeleverd zodat voor we het eerst in onze camper op ons nieuwe matras, hebben geslapen als roosjes. Bedankt voor de goede zorgen! Groet A&JvdB
6 jaar geleden door van de Bilt
Cijfer: 10

We slapen nu heerlijk

De matras in onze boot was aan vervanging toe. Van QMatras kregen we een proefmatras plus topper mee naar huis. Die combinatie bleek toch te hard te zijn. De oplossing, die we thuis ook weer konden proberen, was een harde ondermatras en een zachte topper. De matrassen waren binnen twee maken gemaakt. We slapen nu heerlijk! Goed gedaan en bedankt voor service QMatras!
6 jaar geleden door Robert Diele
Cijfer: 9

Dat had ik eerder moeten doen

Aanvankelijk was ik nogal sceptisch of ik in mijn Camper net zo lekker kon slapen als in mijn eigen bed thuis. Mijn gevoel klopte. Het matras in mijn nieuwe camper sliep niet echt goed. Was zacht, zakte door en na verloop van tijd kwam er een 'holling' in het matras. Via het NKC blad Kampeerauto zag ik de advertentie van QMatras. Na een afspraak, mocht ik proefliggen en koos een nieuw op maat gemaakt matras. Nou, dat had ik eerder moeten doen. Wat een verschil. In een vakantie is heerlijk slapen toch een must....? Echt een aanrader!
6 jaar geleden door Albert
Cijfer: 9

Zeer klantvriendelijke benadering

Afgelopen weekend ons matras opgehaald voor onze buscamper een Ford Nugget. Het ziet er heel goed uit en is netjes afgewerkt. Bovendien ligt hij heel lekker. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop we geadviseerd zijn, de tijd die er voor ons genomen werd en de zeer klantvriendelijke benadering!
6 jaar geleden door Jettie van Beek
Cijfer: 10