Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Een heerlijk matras

Wij zijn net terug van onze vakantie. De vakantie die begon met onze nieuwe QMatras in de caravan. Wat een heerlijke matras, wij hebben er uitstekend op geslapen. Eveneens zeer tevreden zijn wij over het advies dat wij gekregen hebben bij de keuze maken. Alle tijd was daarvoor beschikbaar. Kortom alle lof voor de familie Guliker. Dank jullie wel.
6 jaar geleden door Remko en Sophie van den Burg
Cijfer: 10

Zonder last van rug en nek!

We hebben inmiddels jullie matras 'getest'. Lekker geslapen en ontspannen, uitgerust uit bed! Zonder last van rug en nek! Geen last van overgang thuis (waterbed) naar camper............ Dat was met het oude matras écht wel anders. Zo blij met jullie Q-matras. Bedankt, Ron en Dorien
6 jaar geleden door Bollebakker
Cijfer: 9

Prima snelle service

6 weken geleden opgehaald, prima snelle service. We slapen heerlijk! Aanrader!
6 jaar geleden door Martin en Carola
Cijfer: 8

We zien uit naar onze zomervakantie

We sliepen niet lekker in onze T4 camper en ben daarom op zoek gegaan naar een oplossing. Ik ben vriendelijk, klantgericht en goed geholpen door Gert van QMatras. We mochten de matras met Pinksteren 3 nachten uitproberen en we hebben heerlijk geslapen. De matras is dus niet meer teruggegaan :-) en we zien uit naar onze zomervakantie!
6 jaar geleden door Heidi

Fijn dat het zo snel kon

Super bedankt, We hebben heerlijk geslapen. Fijn dat het zo snel kon. Succes en vriendelijke groeten Marie-José
6 jaar geleden door Marie-José

Super fijn matras

We werden fantastisch en snel geholpen. Hebben nu een super fijn matras. Een aanrader wanneer u een nieuw matras nodig heeft.
6 jaar geleden door K. Schreurs
Cijfer: 10

Zulke vakmensen worden schaars

Wij kwamen bij Q matras terecht om een matras op maat te laten maken voor ons zeiljacht. Wij hebben beiden rugklachten dus voor ons is de juiste matras heel erg belangrijk. Fijne ervaring met betrokken mensen van Q matras. Gert en Alice ontvangen je hartelijk en met kennis van zaken begeleiden ze je bij de juiste matras samenstelling. Een proefmatras van de gemaakte keuze mee naar huis zodat je na een aantal nachten proefslapen zeker weet dat je keuze juist is. We hadden het oude matras meegenomen voor de maatvoering en de juiste schuine kant. Inmiddels hadden we wel al zelf een lattenbodem gemonteerd. Hierdoor komt het matras echter circa 5 cm omhoog en dat heeft ook effect op de maten van het nog te maken nieuwe matras. Geen probleem voor Gert. Hij rekent aan de hand van het voorbeeldmatras de juiste maat uit en maakt een perfect passend nieuw matras. Inmiddels hebben wij een aantal nachten op ons nieuwe matras geslapen. Wij zijn zeer content met de keuze, de afwerking van het matras en de wijze waarop het gehele proces is verlopen. QMatras echt een aanrader. Zulke vakmensen worden schaars maar ze zijn er gelukkig nog wel!
6 jaar geleden door M Tijsmans
Cijfer: 10

Goed geholpen met persoonlijke aandacht

QMatras: een aanrader! Voor de camper een nieuw matras gekocht bij QMatras en wij zijn erg tevreden over het matras en over de service. Allereerst een afspraak gemaakt voor het proefliggen; we werden allervriendelijkst ontvangen en goed geholpen. Na een keuze gemaakt te hebben, kregen we een groot plastic mee om thuis de maat van het matras af te tekenen. De mal opgestuurd en enkele weken later konden we de nieuwe matras ophalen. Ook bij het ophalen weer goed geholpen met persoonlijke aandacht. De matras paste perfect en we zijn erg tevreden over de kwaliteit van het matras. Wij raden QMatras zeker aan.
6 jaar geleden door Marco en Sandra
Cijfer: 9