Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Super matras, echt waar een aanrader

Eerder deze week een vervangend matras gehaald voor het bovenbed van onze T5 California. Heel vriendelijk geholpen door Gert, iemand die vertrouwen uitstraalt. Maar, belangrijker nog, dit weekeinde het nieuwe matras geprobeerd en een wereld van verschil ervaren! Super matras, echt waar een aanrader; een volkomen verantwoorde investering :-)
6 jaar geleden door Henri van Bergen
Cijfer: 10

Alles was mogelijk en niks hoefde

Matras en kussens gekocht voor in de Volkswagen camper. Alles was mogelijk en niks hoefde, fijn advies en de tijd gekregen om de goede keus te maken. Echt perfect. En wat een fijne bijdrage aan het vakantieplezier, want niks zo belangrijk als goed slapen. En dat lukt nu echt heel veel beter! Bedankt en als we nog eens iets nodig hebben weten we jullie te vinden en we zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.
6 jaar geleden door Mirjam
Cijfer: 10

Matras gekocht voor VW T5 camperbus

Fijne matras gekocht voor onze VW T5 camperbus. Originele VW matras lag te hard voor ons. QMatras heeft een comfortabele matras geleverd. Hefdak kan zonder problemen dicht.
6 jaar geleden door Corine
Cijfer: 9

Als in een eerste klas hotelbed

We zijn erg tevreden over onze nieuwe matras! Na 17 jaar waren we bang dat we onze VW T4 kampeerbus weg zouden moeten doen vanwege rug en heupklachten. Bij QMatras kregen we goed advies en uitstekende service. Ook namen ze alle tijd voor ons en konden we van alles uit proberen. Nu slapen we weer heerlijk als in een eerste klas hotelbed!
6 jaar geleden door W.H. Sijbom
Cijfer: 10

Prettig en vakkundig advies

Het hefbed van onze Hymer was aan vervanging toe. Hymerdealer verwees Niet naar Hymer, maar naar maatmatras fabrikant (duur !)  Vrienden hadden goede ervaringen met QMatras in Nijkerk (Ook niet héél goedkoop ????). Maar, wij kregen inderdaad prettig en vakkundig advies én keurig op tijd geleverd. Slapen weer perfect en bevelen QMatras van harte aan !!
6 jaar geleden door Ruud
Cijfer: 8

Hadden we veel eerder moeten doen

Op afspraak, na een vriendelijke ontvangst proefgelegen en een nieuwe campermatras uitgekozen. Op maat gemaakt, twee weken later opgehaald. Nu na drie weken er op geslapen te hebben kunnen wij met overtuiging zeggen: top! We hebben nog nooit zo lekker geslapen in onze camper. Hadden we veel eerder moeten doen!
6 jaar geleden door Ger
Cijfer: 9

Wat een verademing

Net terug uit Spanje naar 4 weken rond trekken met de camper VW T5, wij hebben enkele dagen voor vertrek de matras van het hefdak vervangen door matras van QMatras met de garantie als het niet bevalt de matras weer terug kon. Maar wat een verademing vergeleken met de oude matras, mijn vrouw en ik hebben 4 weken heerlijk geslapen.
6 jaar geleden door Brinkhuis
Cijfer: 9

Vriendelijk, klantgericht en goed geholpen

We sliepen niet lekker in onze T4 camper en ben daarom op zoek gegaan naar een oplossing.  Ik ben vriendelijk, klantgericht en goed geholpen door Gert van QMatras. We mochten de matras met Pinksteren 3 nachten uitproberen en we hebben heerlijk geslapen. De matras is dus niet meer teruggegaan, en we zien uit naar onze zomervakantie Groeten Heidi
6 jaar geleden door Heidi