Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 296 reviews.

Zeer klantvriendelijk geholpen

Wij zijn zeer klantvriendelijk geholpen. Men denkt mee, en weet vanuit de expertise je te helpen de juiste keuze te maken. De matrassen voor de VW California liggen 100 maal beter dan de originele matrassen.
5 jaar geleden door Peter
Cijfer: 10

Supersnel geleverd en past perfect in onze boot

Wat zijn we blij dat we bij Q-matras terecht gekomen zijn! We hebben deskundig advies gehad van Gert en Alice, proef kunnen liggen en we zijn hier heel goed geslaagd! Alles is supersnel geleverd en past perfect in onze boot. We gaan er nu ruim een jaar van genieten tijdens ons rondje Noord atlantische oceaan.
5 jaar geleden door Jan Paul en Marjolein Buis
Cijfer: 10

Deskundig advies. Vriendelijk en eerlijk

Prima bedrijf! Zeer goede matrassen. 2 matrassen eerst meegenomen en een week getest. Daarna een harde matras gekozen. Deze bevalt erg goed. Keurig op maat gemaakt. Deskundig advies. Vriendelijk en eerlijk. Dus erg tevreden. Co van Dalen
5 jaar geleden door Co van Dalen
Cijfer: 10

Snelle service, meegedacht en bestaand onderkussen aangepast

Q-Matras heeft voor onze VW California T5 een heerlijke matras geleverd. Echt een enorme verbetering ten opzichte van het originele af fabriek geleverde matras. Snelle service, meegedacht en bestaand onderkussen aangepast. Maatwerk!
5 jaar geleden door Maarten Hardeman
Cijfer: 10

Mooie slaapplek gecreëerd

Heel prettig contact gehad en goed advies. Kunnen proefslapen. Matras meegekregen in de camper. Prima. Ook het op maat maken werd prima uitgevoerd. Alles bespreekbaar. Worden keurig geïnformeerd wanneer we de matrassen konden ophalen. Mooie slaapplek gecreëerd. Helemaal top. Door het juist aanpassen en maken van de matrassen gewoon meer slaapruimte gekregen. Aanrader.
6 jaar geleden door Henk en Dia van Aalst
Cijfer: 9

De matrassen slapen voorbeeldig

Voor de tweede maal zeer vakkundig advies gekregen voor matrassen in de boot. De matrassen slapen voorbeeldig.
6 jaar geleden door Donald Schotel
Cijfer: 9

Bedankt voor de snelle service

Beste Gert en Alice,

Wij willen even laten weten dat de matras heerlijk ligt. Bedankt voor de snelle service!

Vriendelijke groeten van Piet en Marjo Remkes vanuit "la douce France"

6 jaar geleden door Piet en Marjo Remkes

Dit slaapcomfort wens je iedereen toe

Wij zijn zeer tevreden met de QMatras in onze VW T5 California. De originele matras lag veel te hard. Onze keuze ook 2 losse toppers aan te schaffen is pure luxe. Dit slaapcomfort wens je iedereen toe. Daarbij is het gratis proef liggen een mooie service van dit familie bedrijf. Makkelijk bereikbaar en voldoende parkeerruimte voor de deur. KA Witte.
6 jaar geleden door KA
Cijfer: 9