Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Past perfect

In het najaar een matras op maat laten maken voor onze camper. Nu pas kunnen proberen. Het ligt heerlijk. Past perfect. Goed en snelle service.
5 jaar geleden door Fuchs
Cijfer: 10

Vanwege rugklachten op zoek gegaan

Vanwege rugklachten op zoek gegaan naar een nieuw matras voor onze camper en kwamen terecht bij QMatras. We werden vriendelijk ontvangen in de showroom. Er werd ruim tijd voor ons gemaakt om onze vragen te beantwoorden en we keerden huiswaarts met een proefmatras. Inmiddels zijn we in het bezit van het op maat gemaakte matras, hebben er een week op geslapen en zijn zeer tevreden over het matras en de service van QMatras. Een echte aanrader!
5 jaar geleden door Ria en Luuk
Cijfer: 9

Super matras en advies

Geweldig advies, keurig afgewerkt en wij slapen als nooit te voren, kortom super matras en advies
5 jaar geleden door Theo van Roomen
Cijfer: 10

Snelle service, het deskundige advies en de betrokkenheid

Na het aanvragen van een offerte een zeer snelle reactie. Wij konden ook op korte termijn langs komen met de camper. Het adviseren van een geschikt matras en de verdere afhandeling verliep zeer soepel. Tot onze grote vreugde kon het matras snel geleverd worden, zodat wij tijdens onze korte trip nog 2 nachten heerlijk hebben geslapen op ons nieuwe matras!! Nogmaals hartelijk dank voor deze snelle service, het deskundige advies en de betrokkenheid. Met vriendelijk groet, Hans en Esther van Oosten.
5 jaar geleden door Hans en Esther van Oosten
Cijfer: 8

Goede ondersteuning voor je rug

Wat een goede matrassen voor het vaste bed in onze caravan! Een heel fijn slaapcomfort, een goede ondersteuning voor je rug hebben wij ervaren in onze vakantie de afgelopen twee weken. We hebben gekozen voor het tussenmodel matras-dikte: en combinatie van hard en zacht schuim, dit ligt erg comfortabel en we zijn zeer tevreden met zowel het advies als de aanschaf.
5 jaar geleden door Gerco Pon en Marys Snijders
Cijfer: 9

Net dat beetje meer voor jou als klant

Uitstekend geholpen, goede uitleg en snelle levering. Wij slapen weer heerlijk TOP! Net dat beetje meer voor jou als klant.
5 jaar geleden door Hans van Oosten
Cijfer: 10

Deskundig en vriendelijk geholpen

Een deskundige advies gekregen en heel vriendelijk geholpen. Het matras in onze camper slaapt super.
5 jaar geleden door Will Schrader van Rooijen
Cijfer: 10

Zeer klantvriendelijk geholpen

Wij zijn zeer klantvriendelijk geholpen. Men denkt mee, en weet vanuit de expertise je te helpen de juiste keuze te maken. De matrassen voor de VW California liggen 100 maal beter dan de originele matrassen.
5 jaar geleden door Peter
Cijfer: 10