Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Heerlijk geslapen op het door jullie geleverde matras

Beste Familie Guliker. Bijna 2 maanden met de camper weg en heerlijk geslapen op het door jullie geleverde matras vlak voor onze vakantie. Zelfs beter als op ons thuis bed matras. Zijn dus 2 uiterst tevreden mensen. Wij zullen zeker jullie aanraden bij andere mensen als dit zich voordoet Vriendelijke groet Familie Janssen
5 jaar geleden door Familie Janssen

Bedankt voor de goede service

Heel fijn geholpen.Een paar keer een matras meegenomen naar huis om proef te liggen. Uiteindelijk kwamen we eruit. En deze ligt heerlijk. Ze nemen alle tijd voor je . Bedankt voor de goede service.
5 jaar geleden door Gert Heimgartner
Cijfer: 10

Van ons krijgen jullie een 10 + met een gouden griffel !!!

We slapen op het Q matras in onze camper veel en veel beter dan thuis.... Top kwaliteit, echt een top matras. Van ons krijgen jullie een 10 + met een gouden griffel !!!
5 jaar geleden door Pieter Xander van der Ploeg
Cijfer: 10

Geen rug en schouderklachten meer

In onze Weinsberg camper hadden we veel rugklachten tijdens het slapen door de harde matrassen. Via internet kwamen we in Nijkerk terecht. Rustig en professioneel te woord gestaan met goede uitleg. Erg positief was dat we thuis enkele nachten konden proefslapen op verschillende matrassen. Vlotte levering daarna. En nu..... 5 weken op vakantie geweest en heerlijk geslapen. Geen rug en schouderklachten meer . Kortom we zijn erg blij met de matrassen. Super.
5 jaar geleden door Daan
Cijfer: 9

Goed werk en erg snel geleverd

Beste meneer en mevrouw Guliker, Wij willen we u hartelijk danken voor het geleverde matras. We hebben hem zojuist in de daktent gelegd. Hij past perfect en ligt aanzienlijk beter dan het vorige matras. Bedankt ook voor de drukknopen op de anti-condensmat, heel handig. Al met al, goed werk en erg snel geleverd. Hartelijk dank! Mvg, Jasmijn van 't Einde
5 jaar geleden door Jasmijn van 't Einde

Mogelijkheid om proef te slapen

Na eerste contact, wat erg vriendelijk was, was er een mogelijkheid om proef te slapen. Wij hebben een 6cm matras met daaronder 4cm matrassen uitgeprobeerd in onze vw T5 california. Ideaal dit uitproberen. Hebben uiteindelijk gekozen in overleg met Gert voor een 10cm dik matras. Wij slapen hier heerlijk op en kunnen QMatras dan ook ten zeerste aanbevelen.
5 jaar geleden door Henk Bralts
Cijfer: 10

Ondanks mijn pijn (fibromyalgie) goed heb kunnen slapen

Hele fijne mensen. Super service, erg fijn om de matrassen te kunnen proberen zodat je de goede keuze kunt maken. Mede door de nieuwe matrassen hebben wij een fijne vakantie gehad, doordat ik ondanks mijn pijn (fibromyalgie) goed heb kunnen slapen.
5 jaar geleden door Marja van Dronkelaar
Cijfer: 10

Prima service en kwaliteit

We slapen weer elke nacht heerlijk op het nieuwe matras door jullie gemaakt. Prima service en kwaliteit. Groeten vanaf Noordkaap en Lofoten.
5 jaar geleden door Jan en Jenny van der Horst
Cijfer: 9