Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Prettig adviserend en meedenkend

Heel goed! Fijne service, matras mee om te proberen in onze VW T4 camperbus. Geen tijdsdruk om te beslissen, maar prettig adviserend en meedenkend. Een aanrader! Wij slapen weer heerlijk, dit hadden we jaren eerder moeten doen!
4 jaar geleden door Hennie
Cijfer: 9

Ook deze voorzien van een matras van Q-matras

Voor de tweede maal een camper gekocht en ook deze voorzien van een matras van Q-matras. Wederom perfecte service en een geweldig fijn matras. AANRADER !!!!!
4 jaar geleden door Menso Hoepman en Nanda Tukker
Cijfer: 10

Waren snel overtuigd

De standaard matrassen in onze camper hadden de veerkracht verloren. Evén googelen en wij opweg naar QMatras. Perfect geholpen, proef gelegen en waren snel overtuigd! Levering binnen twee weken. Goede matrassen in je camper verhogen je camperplezier. We hebben er inmiddels heerlijk op geslapen en zijn meer dan tevreden over de nieuwe matrassen. We slapen weer net zo lekker als thuis.
4 jaar geleden door Frank
Cijfer: 9

Wereld van verschil

Wij hebben een matras voor onze caravan aangeschaft via QMatras. De advisering was prettig, duidelijk en transparant en de gemaakte afspraken (we wilden de matras iets sneller ivm onze vakantie) zijn gerealiseerd. Inmiddels hebben we de vakantie achter de rug en hebben heel goed geslapen op de nieuwe matras. Wat een wereld van verschil was dat! We zijn een tevreden klant!
4 jaar geleden door Familie Hendriks
Cijfer: 9

Dik tevreden

Afgelopen donderdag ons nieuwe matras opgehaald en meteen een paar dagen uitgeprobeerd, voldeed helemaal aan de verwachtingen. We zijn dik tevreden en raden een ieder die erover nadenkt om een nieuw matras te nemen om zeker naar dit adres te gaan.
4 jaar geleden door Fam Loonen
Cijfer: 10

Raden iedereen dit adres aan

Dit weekend heerlijk geslapen in de camper op ons nieuwe matras! We zijn prima geholpen door de fam Guliker en raden iedereen dit adres aan!
4 jaar geleden door Gerrit Melissen
Cijfer: 10

De service was uitstekend

We hebben voor onze VW T3 camper de slaapbank opnieuw laten vullen. En ook een nieuw opdekmatras op maat laten maken. We slapen echt stukken beter nu. De service was uitstekend. En alles is erg netjes gedaan. Hans en Barbara
4 jaar geleden door Hans Hoogeslag
Cijfer: 9

Wat een verschil

We zochten een beter matras voor onze Volkswagen California en kwamen uit bij QMatras. Wat een verschil zeg: normaal werden we altijd met rugpijn wakker, maar dat is nu gelukkig verleden tijd! Het matras is precies op maat gemaakt en we konden het direct meenemen. Aanrader!
4 jaar geleden door Guus Bannenberg
Cijfer: 9