Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Een goed gevoel en een goede nachtrust

Toen we aan het begin van ons reisseizoen er weer aan herinnerd werden dat het matras in onze camper (Hymer 584 met hefbed) na 14 jaar nodig aan vervanging toe was een afspraak gemaakt bij QMatras. Gelukkig konden we snel terecht in Nijkerk waar we heel hartelijk werden ontvangen en de maten van het oude matras werden opgemeten en waar we een vakkundig advies kregen over de keuze van een nieuw matras. We konden het nieuwe op maat gemaakte matras na ongeveer 14 dagen ophalen en hebben de rest van onze trip door Nederland met veel plezier geslapen op het nieuwe matras. De hartelijke ontvangst, het vakkundige advies en niet onbelangrijk de kwaliteit van het geleverde matras hebben ons een goed gevoel en een goede nachtrust opgeleverd. We bevelen QMatras in Nijkerk van harte aan.
4 jaar geleden door Reinder van Zaanen - Derkje Bouwmeester
Cijfer: 9

Nemen tijd voor de klanten

Wij zijn goed tevreden, over ons nieuwe matras, en slapen lekker. Zijn tevreden over de aankoop, netjes geholpen, en ze nemen tijd voor de klanten! Fam. H.van ‘t Land.
4 jaar geleden door H.van ‘t Land
Cijfer: 9

Zou zo weer terug gaan

Erg goed advies. Klantvriendelijk. Zou zo weer terug gaan. Twee jaar geleden nieuwe matrassen in onze camper laten maken. Oude ingeleverd als mal en binnen korte tijd lagen de matrassen klaar. Iedere reis die we maken is een feestje en zeker ook dankzij het heerlijke bed!
4 jaar geleden door Els
Cijfer: 10

Heel comfortabel

Hij past perfect in onze bus. We hebben er nu een aantal nachten op geslapen en de matras ligt heel comfortabel. Wij zijn er erg bij mee. De eigenaren Dhr. en Mvr. Guliker denk met je mee en zijn erg klantgericht.
4 jaar geleden door Fam. Oosterhof
Cijfer: 10

Perfecte pasvorm, groot ligcomfort en mooie kwaliteit

Op zoek naar een dekmatras voor in ons Trintella zeiljacht konden we al snel terecht bij Q-matras in Nijkerk. We werden uitstekend geadviseerd door eigenaar Gert en kozen uiteindelijk, na proef liggen op meerdere mogelijkheden, om geheel nieuwe matrassen aan te schaffen. Bij het inmeten werd ook meteen even onze onderlegger professioneel aangepast. En na 2 weken konden we de nieuwe matrassen aan boord al uitproberen. Wij zijn heel tevreden met het resultaat: perfecte pasvorm, groot ligcomfort en mooie kwaliteit. En dat alles voor een aantrekkelijke prijs in vergelijking met andere zgn ‘experts op dit gebied’. Gert en Alice varen zelf ook en kunnen je, mede door jarenlange ervaring met scheeps- en caravanstoffering, heel goed adviseren. Daarbij denken ze goed mee en zijn ze heel klantgericht. Dit hadden we eerder moeten doen!
4 jaar geleden door J en J Toes
Cijfer: 10

Heerlijk geslapen. Super matrassen.

Afgelopen weekend de eerste nachten doorgebracht op onze nieuwe matrassen doorgebracht van QMatras. Heerlijk geslapen. Super matrassen. Bij de aankoop hebben wij thuis kunnen proefloggen op verschillende matrassen. Uiteindelijk hebben wij een goede keuze gemaakt dankzij het goede advies van de mensen van QMatras. Wil je een nieuw matras voor in de caravan, camper of boot? QMatras is echt een aanrader. Heerlijk, dank jullie wel! Rob en Marian uit Lelystad.
4 jaar geleden door Rob en Marian
Cijfer: 9

Perfect geholpen

Na een seizoen met de VW Calofornia op pad te zijn geweest, beviel het matras niet wat standaard in ons bovenbedoeld ligt. Ik weeg 94 kg en voel de bodem erdoor heen,na gegooid te hebben kwam ik bij q matras uit na vele goede berichten van anderen die hetzelfde probleem hadden in de California. We zijn perfect geholpen en hebben een 6 cm dik traagschuim matras aangeschaft. We zijn nu 4 dagen op pad met de bus en ik slaap heerlijk op ons nieuwe matras en voel ook niet de lattenbodem meer. Ik zou QMatras zeker aanbevelen als u problemen heb met uw oude. matras ,je wordt daar vakkundig te woord gestaan en goed geholpen ,ze denken met je mee en komen met een juiste oplossing. Met een vriendelijke groet, Fam. Bennis
4 jaar geleden door Fam. Bennis
Cijfer: 8

Ligt heerlijk

In februari j.l.'n nieuw matras besteld voor onze buscamper, enkele weken later haalden we hem op met de bedoeling begin april af te reizen naar Corsica, helaas door de coronacrisis ging dat niet door, nu gaan we al enkele weken in Nederland op pad van camping naar camping, het matras ligt heerlijk, we zijn tevreden en hopen er nog vele jaren gebruik van te maken, grt. Henk & Jet
4 jaar geleden door Henk & Jet
Cijfer: 8