Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 296 reviews.

Uitstekende kwaliteit!

Top service, snelle levering, eerlijk advies en uitstekende kwaliteit! AANRADER!👌🏼
4 jaar geleden door Fam Schlatmann
Cijfer: 10

Slapen nu heerlijk in onze camper

Wij hebben voor onze camper, Vw California t5 een nieuw matras, topper en kussens gekocht bij QMatras. De service was perfect en we slapen nu heerlijk in onze camper. Een aanrader.
4 jaar geleden door Cees van der Wal
Cijfer: 10

Perfect maatwerk

Super geslapen op onze nieuwe matras voor onze camper. Perfect maatwerk geleverd. Zeer vriendelijk geholpen. Een aanrader dus!
4 jaar geleden door Ter Weijden
Cijfer: 10

Echte aanrader

Vanmiddag de nieuwe QMatrassen voor onze camper opgehaald. Na proef geslapen te hebben op de harde en medium matras. Gekozen voor de Medium. Slapen echt geweldig. Matrassen zien er prima afgewerkt uit. Mijn schoonzusje met ernstige rugproblemen heeft er vanmiddag opgelegen,Super zei ze gelijk (Zij gebruikt ook de camper) Dus gelijk 4 tevrede mensen. Vriendelijk echtpaar van QMatras, maakte tijd voor een praatje en een kopje koffie, dit terwijl het echtpaar het heel erg druk heeft. Een echte aanrader, Zo dicht bij huis voor kwaliteit. TOP gewoon.
4 jaar geleden door Corrie
Cijfer: 10

Zit er prima in

Net ons nieuwe matras op de boot gelegd . Zit er prima in en zal prima slapen .
4 jaar geleden door Ton Straaijer
Cijfer: 10

Binnen een week een op maat gemaakt matras

Recent ons eerste (bus)camper gekocht. Een Adria TWin uit 2003. Ziet er van binnen en van buiten nog erg netjes uit. Het enige minpunt was het matras. Ook 17 jaar oud dus wel aan vervanging toe. Na wat zoeken op internet terecht gekomen bij QMatras. Binnen een week een op maat gemaakt matras. Super advies, service en afhandeling. Kortom QMatras, een aanrader.
4 jaar geleden door C.Th. van der Horst
Cijfer: 10

Standaard matrassen in campers zijn niet bepaald van hoge kwaliteit

Ik kan niet anders zeggen dan dat QMatras top kwaliteit levert. Al bij kennismaking merk je dat Gert en Alice weten waar ze het over hebben. Standaard matrassen in campers zijn niet bepaald van hoge kwaliteit. En dan is QMatras een absolute aanrader!
4 jaar geleden door Han en Monique Groot
Cijfer: 10

Heel blij met de dienstverlening

Na het maken van een afspraak werden we vriendelijk en professioneel geadviseerd voor zowel matras als zitkussens in onze camper. Het matras ligt geweldig en de zitkussens geven meer steun aan rug en benen dan de originele zitkussens. We zijn heel blij met de dienstverlening en producten van QMatras.
4 jaar geleden door Fam. van den driesschen
Cijfer: 10