Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 296 reviews.

Slaapt heerlijk

Wat slaapt deze matras heerlijk!
3 jaar geleden door Maria Bodewes
Cijfer: 9

Uitstekend geslapen. Een echte aanrader

Super geholpen. Ze denken mee en houden zich aan de gemaakte afspraken. Nu twee nachten geslapen op onze nieuwe matrassen in de camper. Uitstekend geslapen. Een echte aanrader.
3 jaar geleden door Wim en Jannie
Cijfer: 10

Persoonlijke benadering en een uitstekende matras afgeleverd

Heel prettig geholpen, goed advies, persoonlijke benadering en een uitstekende matras afgeleverd. Kan iedereen aanraden die een goed matras zoekt voor zijn of haar camper caravan of boot. Heb zelf een slechte rug dus was ik op zoek naar een matras van goede kwaliteit. En die heb ik gekregen. Bedankt!!
3 jaar geleden door Heike van Teylingen
Cijfer: 9

Past supergoed en ligt uitstekend

Matras aangeschaft voor onze Hymercamper. Goed advies en zeer vriendelijke ontvangst. Matras past supergoed en ligt uitstekend. Een aanrader.
3 jaar geleden door Rietveld
Cijfer: 9

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden met het matras voor in ons hefdak van onze Volkswagen T6 Camper. Ook de matrassen voor beneden zijn van super kwaliteit. Ik zou iedereen QMatras en hun deskundig advies aanbevelen. Ga zo door!
3 jaar geleden door Marcel Prummel
Cijfer: 10

Dik tevreden

Het matras voor in m'n camper wat ik bij Q matras heb aangeschaft ligt heerlijk! Je kunt kiezen uit 3 verschillende matrassen waardoor je echt iets krijgt wat voor jou prettig ligt. Ik ben dik tevreden en als ik mijn zitkussens wil gaan vervangen kom ik zeker bij Q matras terug!
3 jaar geleden door Aline van Deren
Cijfer: 9

Goed geadviseerd

Geweldige matrassen voor de camper gekocht. Ze zijn súper. Goed geadviseerd.
3 jaar geleden door Hannie Wismeijer
Cijfer: 9

Liggen geweldig

Wij slapen nu een week op de matrassen en ze liggen geweldig.
3 jaar geleden door J. Middelkoop
Cijfer: 10