Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 296 reviews.

Heel persoonlijk contact en goed advies

Heel persoonlijk contact en goed advies. Ook nog snel geholpen en we slapen nu HEERLIJK in onze camper.
één jaar geleden door Simon en Marianne Zwart
Cijfer: 10

Nu slaap ik bijzonder goed

Goede service. Wij zijn heel tevreden over ons matras in de caravan . Ik sliep voorheen slecht in de caravan , nu slaap ik bijzonder goed , geweldig matras ! Ook zijn we blij met de nieuwe zitkussens, zit ook veel beter!
één jaar geleden door Marian Kolk
Cijfer: 10

Supersnel geholpen

Heel vriendelijk, we zijn supersnel geholpen. Superfijn matras en nu drie dagen heerlijk op geslapen. Dank jullie wel voor de service!!!
één jaar geleden door Rene en Mieke Lindeboom
Cijfer: 9

Super vriendelijk, professioneel en vakkundig geholpen

Dit is HET adres voor een nieuw op maat gemaakt matras. In alle rust uitproberen om te bepalen wat je prettig vindt en daarna beslissen. Super vriendelijk, professioneel en vakkundig geholpen. Inmiddels de eerste nachten kunnen genieten en super geslapen. Veel dank voor het advies en super snelle service.
één jaar geleden door Koen & Monique
Cijfer: 10

Super bedankt voor jullie snelle service en vak werk

Onze ervaring met QMatras, Via de beurs in Houten kregen wij een magazine mee, wij zijn nieuw in de camper wereld, niet in het camperen altijd gedaan met caravan.

Dus nieuwe ervaring, inmiddels camper gekocht. Maar nieuw matras staat hoog op de lijst, wij zagen de advertentie van QMatras. Contact opgenomen en afspraak voor proefliggen was zo gemaakt. Super vriendelijk ontvangst, lekker uitproberen en proefliggen.

Wij hadden onze keus gemaakt. Thuis matras goed uitgetekend en de mal opgestuurd. Drie dagen voor ons eerste vertrek was het matras al klaar, Top !!!!

We zijn nu op vakantie en ik dacht na de vakantie schrijf ik een reactie . Maar dat doe ik nu al, waarom ?? We zijn nu 5 nachten verder en wat zijn wij blij met het op maat gemaakte matras !!!! Wij slapen heerlijk in onze camper.

Dus lieve mensen Super bedankt voor jullie snelle service en vak werk !!! Wij zijn heel blij!!!!!

Vriendelijke groeten, Patrick & Rita

Wij gaan nog verder genieten!!

één jaar geleden door Rita Maartense
Cijfer: 10

Voortreffelijk geslapen

Op afspraak langs gegaan en na goed advies nieuwe vulling voor onze matrassen van de camper uitgekozen. En daarna voortreffelijk geslapen!
één jaar geleden door Jacqueline
Cijfer: 9

Heerlijk geslapen en soepeler opgestaan

Nu 47 dagen onderweg met mijn camper. 46 nachten geslapen op het nieuwe matras van QMatras. Heerlijk geslapen en soepeler opgestaan. Een top product geproduceerd en geleverd door twee uiterst vriendelijke mensen. Matras nodig? QMatras!
één jaar geleden door Ries Schijver
Cijfer: 9

Kleinschalig maar zeer vakkundig

Voor een nieuw matras in onze camper kwamen we als eerste bij QMatras uit. Dit bleek in onze ogen ook gelijk het bedrijf te zijn wat het beste bij ons paste. Kleinschalig maar zeer vakkundig. Vriendelijke ontvangst. Meerdere mogelijkheden om proef te liggen. Binnen enkele dagen was ons prima liggende en goed uitziende matras klaar. Een echte aanrader voor een nieuw matras in je camper.
één jaar geleden door Van der Hart
Cijfer: 10