Direct naar content
Reviews

Reviews

Wij zijn ontzettend blij met iedere review die wij ontvangen. Wij worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5. Dit is op basis van 295 reviews.

Matrassen op maat laten maken voor onze camper-bus

In april matrassen op maat laten maken voor onze camper-bus. Snelle en vriendelijke service en advies. Tijdens de vakantie net zo lekker geslapen als thuis op deze fijne matrassen.
8 jaar geleden door Kenny
Cijfer: 10

Goed advies, betaalbaar en snel geleverd

Nog nooit zo lekker geslapen in onze camper als dit jaar met de nieuwe matrassen Goed advies, betaalbaar en snel geleverd.
8 jaar geleden door Marina Maas
Cijfer: 10

Ook hier was een matras voor te maken...

Bij een ministoomdag in Putten een foldertje meegenomen van Q matras. Door deze folder Q matras op internet opgezocht om te kijken of het ook iets voor onze was. Wij hebben namelijk een vouwwagen maar dat maakte niets uit ook hier was een matras voor te maken. Na e-mail contact en een bezoek in Nijkerk een matras gekocht en ze hebben niets te veel gezegt, wat hebben wij lekker geslapen. Wat een aanrader voor iedereen die een nieuw matras op maat zoekt.
8 jaar geleden door Richard en Christina

Gert weet waar hij het over heeft

Verleden jaar een zeiljacht gekocht. Tijdens het naar huis varen bleek al dat de matrassen niet lekker lagen. Via internet bij QMatras terecht gekomen. Goed advies gekregen, Gert weet waar hij het over heeft. De matrassen liggen inmiddels in de boot en we slapen daar nu net zo lekker als thuis. Een aanrader voor iedereen. Gert en Alice bedankt!!!
8 jaar geleden door Kees en Nienke
Cijfer: 10

De hele vakantie heerlijk geslapen

Na telefonisch advies hebben we het matras voor onze Ford Transit met hefdak onderweg naar Italië opgehaald. Na een lekker kopje koffie verder gereden en de hele vakantie heerlijk geslapen. Het slaapt als thuis. Dank voor het meedenken en de goede service.
8 jaar geleden door Carla en Ilonka
Cijfer: 10

We hebben ons nog geen seconde beklaagd

Vorig jaar hebben we bij Q matras een matras laten maken voor onze VW T5 terock. De matrassen in onze minicamper bestonden uit 2 delen en waren vrij zacht. Via internet ben ik bij Q matras terecht gekomen. De verre verplaatsing vanuit Belgie hebben we ons nog geen seconde beklaagd. We werden zeer vriendelijk ontvangen en er werd ruimschoots de tijd genomen om allerlei diktes uit te proberen om het maximale comfort te bereiken met de beperkte hoogte van het gesloten hefdak. Uiteindelijk werd voor ons een matras uit 1 stuk gemaakt die makkelijk op te vouwen was en goed ventileert aan de onderzijde. Onlangs heb ik de bedbodem aangepast naar een froli travel die we nog hadden van onze vouwwagen. Bedankt Gert voor de goede service en een enorme verbetering van ons slaapcomfort.
8 jaar geleden door Bart
Cijfer: 10

Voortreffelijk matras gekocht bij QMatras

Na 10 jaar was het matras van onze Carthago Chic aan vervanging toe. Hadden wij het omruilen maar eerder gedaan. Voortreffelijk matras gekocht bij QMatras. Goede prijs prestatie.
8 jaar geleden door Hardy Weits
Cijfer: 10

Een heel fijn matras gekocht

Een heel fijn matras gekocht. Wat een service een vriendelijkheid. Echt een aanrader. Groeten Christel Keuning
8 jaar geleden door Christel en Edwin
Cijfer: 9