Direct naar content
Pössl

Pössl camper matras

Heeft u een Pössl camper en bent u op zoek naar een nieuw matras? Lees dan verder!

Oplossing voor slaapproblemen in de Pössl camper

Stijve schouders of rugklachten na een nacht slapen in uw camper, een slecht passend matras, QMatras heeft de oplossing voor uw slaapprobleem in de Pössl camper!

Onze werkwijze is eenvoudig en doeltreffend

  1. U belt of mailt ons met uw vraag;
  2. We bespreken de mogelijkheden en de prijs;
  3. U kunt bij ons komen proefliggen en eventueel een matras mee naar huis nemen om uit te proberen zodat u weet dat u een matras heeft gekozen dat bij u past;
  4. Na opdracht maken we een matras dat voldoet aan uw wensen. Een zeer comfortabel matras, van de juiste dikte, dat precies past in de beschikbare ruimte.

Heeft u direct een matras nodig? Bel ons dan gelijk en wij sturen u het matras zo spoedig mogelijk toe. Ons telefoonnr. is 033 – 245 23 72 of 06 – 25 13 61 88. Wij staan u graag te woord. U kunt ook eerste een offerte aanvragen via onderstaand formulier.

Wij kennen uw Pössl camper

Wij kennen de Pössl camper goed. Inmiddels hebben we al een flink aantal Pössl camper bezitters voorzien van een fijn matras. Mede dankzij hen hebben we een comfortabel matras kunnen ontwikkelen.

Pössl camper

Comfortabel matras in uw Pössl

Wij maken een steviger matras van een hoogwaardig schuim, dat toch veerkrachtig is en blijft. Hiermee zijn 7 van de 10 klanten direct na de eerste nachtrust al zeer tevreden. De overige klanten geven aan dat hun nieuwe QMatras bijdraagt aan een comfortabelere nachtrust.

Pössl camper van binnen

Proefliggen in onze showroom

Kom proefliggen in onze showroom! Wilt u eerst zelf ervaren hoe een QMatras ligt? Dat kan! Wel graag even vooraf bellen, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat. Ons telefoonnr. is 033 - 245 23 72 of 06 - 25 13 61 88. Wij staan u graag te woord.

Showroom van QMatras

Offerte aanvragen