Liggende vrouw op een qmatrasQ op maat gemaakt voor u

Hymer camper matras

Heeft u een Hymer camper en bent u op zoek naar een nieuw matras? Lees dan verder!

Oplossing voor slaapproblemen in de Hymer camper

Stijve schouders of rugklachten na een nacht slapen in uw camper, een slecht passend matras, QMatras heeft de oplossing voor uw slaapprobleem in de Hymer camper!

Onze werkwijze is eenvoudig en doeltreffend

  • U belt of mailt ons met uw vraag;
  • We bespreken de mogelijkheden en de prijs;
  • U kunt bij ons komen proefliggen en eventueel een matras mee naar huis nemen om uit te proberen zodat u weet dat u een matras heeft gekozen dat bij u past;
  • Na opdracht maken we een matras dat voldoet aan uw wensen. Een zeer comfortabel matras, van de juiste dikte, dat precies past in de beschikbare ruimte.
Heeft u direct een matras nodig? Bel ons dan gelijk en wij sturen u het matras zo spoedig mogelijk toe. Ons telefoonnr. is 033 – 245 23 72 of 06 – 25 13 61 88. Wij staan u graag te woord. U kunt ook eerste een offerte aanvragen via onderstaande button.

Waarom een maatmatras van QMatras voor de Hymer camper?

  • Wij kennen uw Hymer camper

    Wij kennen de Hymer camper goed. Inmiddels hebben we al een flink aantal Hymer camper bezitters voorzien van een fijn matras. Mede dankzij hen hebben we een comfortabel matras kunnen ontwikkelen.

  • Comfortabel matras in uw Hymer

    Wij maken een steviger matras van een hoogwaardig schuim, dat toch veerkrachtig is en blijft. Hiermee zijn 7 van de 10 klanten direct na de eerste nachtrust al zeer tevreden. De overige klanten geven aan dat hun nieuwe QMatras bijdraagt aan een comfortabelere nachtrust.

Hymer camper foto's

Matras Hymer camper uitproberen

Kom proefliggen in onze showroom! Wilt u eerst zelf ervaren hoe een QMatras ligt? Dat kan! Wel graag even vooraf bellen, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

Ons telefoonnr. is 033 – 245 23 72 of 06 – 25 13 61 88. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen voor een Hymer matras

Vul uw naam, emailadres of, als u liever teruggebeld wilt worden, uw telefoonnummer in.

Reviews van andere Hymer liefhebbers

Onze camper is nu pas echt helemaal compleet

In september 2015 kochten wij een gebruikte camper Hymer 2010. Hij ziet er nog als nieuw uit en alles is even degelijk. We denken dat we een goede keus gemaakt hebben.Een weekje aan de Moezel was prachtig. Alleen het slapen viel verschrikkelijk tegen. Het matras was veel te hard. Je voelde zelfs de stalen veren in je rug. De volgende nacht wilde mijn vrouw het matras van het hefbed erbij op. Dat hielp wel maar was natuurlijk geen echte oplossing.

Van de Fa. Guliker hadden we nog een folder liggen van de Camper- en Caravanbeurs in Houten.
Op bezoek bij Guliker kregen we een verhaal dat te mooi was om waar te zijn. Ze konden een matras maken precies zoals we dat wensten. Mijn vrouw is nogal kritisch dus die heeft wel 10 keer op de ene matras gelegen en dan weer op een andere. Uiteindelijk werd de keus gemaakt. Tien dagen later kregen we een prachtige matras aangeleverd tegen een redelijke prijs.

Begin maart 2016 gingen wij met de camper op wintersport naar de Dolomieten. De camper was heerlijk warm en het matras was perfect. We hebben heerlijk kunnen geslapen. Onze camper is nu pas echt helemaal compleet. Dankzij de Fa. Guliker - Qmatras - in Nijkerk.

Hartelijk dank
Teun en Reina Wilgenburg
Nijkerk

Perfect passende matras geleverd

Fantastische service! Eerst matrassen op proef mee naar huis gekregen om te proberen. Keuze gemaakt en daarna werd een perfect passende matras geleverd voor onze Hymer met frans bed. Qmatras is een aanrader.

Prettig en vakkundig advies

Het hefbed van onze Hymer was aan vervanging toe. Hymerdealer verwees Niet naar Hymer, maar naar maatmatras fabrikant (duur !)  Vrienden hadden goede ervaringen met Qmatras in Nijkerk (Ook niet héél goedkoop ????). Maar, wij kregen inderdaad prettig en vakkundig advies én keurig op tijd geleverd.

Slapen weer perfect en bevelen Qmatras van harte aan !!

Wij slapen weer als roosjes

Wij hebben een Hymer camper met een bovenslaper, het matras lag niet echt lekker en wij besloten om een toppper over dit matras heen te leggen echter het euvel van het niet echt lekker liggen was hiermede niet echt opgelost.

Na informatie van jachtwerf de Wijde Blick uit Loosdrecht, die al zijn boten uitrust met kussens en matrassen van Qmatras, dus een ruime ervaring met hun heeft, zijn wij ook bij Qmatras in Nijkerk terecht gekomen. Na een hartelijke ontvangst hebben wij een perfect advies gekregen, de heer Guliker heeft na een inspectie in de camper precies uitgelegd wat het probleem na enige jaren gebruik is met fabrieks matrassen die camper en caravan bouwers in hun producten verwerken.

De heer Guliker heeft op ons verzoek een advies uitgebracht, na het uitzoeken van het juiste matras en proef liggen hebben wij direct besloten om het matras vóór de volgende vakantie aan te schaffen. Wij hadden echter een gezamelijk probleem n.l. er zat maar 1 week tussen de vakantie van Qmatras en het begin van onze vakantie, dit mocht geen probleem zijn verzekerde de heer Guliker ons,

Qmatras is zijn belofte ondanks hun drukte na gekomen ruim voor ons vertrek konden wij het matras ophalen. Na inmiddels 3 weken slaap ervaring op dit matras kan ik verzekeren dat dit een perfecte oplossing is wij slapen weer als roosjes. Als de kussens in de bank en dinette aan vervanging toe zijn, laten wij deze zonder aarzeling vervangen door Qmatras. Zonder twijfel is Qmatras een zeer goed en vertrouwd adres met het juiste advies om uw camper caravan of boot te bekleden of te voorzien van 1 of meerdere matrassen.

Liever telefonisch contact?

Persoonlijke contact vinden wij zelf erg belangrijk. Als u belt of mailt, krijgt u altijd contact met Gert of Alice, de eigenaren van Qmatras. We reageren snel en we nemen de tijd om u te woord te staan. Onze service wordt goed beoordeeld (zie onze reviews) en we hanteren zeer redelijke prijzen.

Gert en Alice van Qmatras

Wij maken matrassen voor elk model camper, boot of caravan. Wij maken uw matras op maat; niet alleen qua lengte en breedte, maar ook qua comfort.