Direct naar content
California T5

California T5 camper matras

Een van de bekendste campers is de California T5, inmiddels opgevolgd door de California T6. In deze compacte campers heeft u de mogelijkheid te slapen op een bovenbed direct onder het hefdak of op een matras dat op de uitgeklapte bank wordt gelegd. Een veel gehoorde opmerking over deze bedden is dat de matrassen niet comfortabel liggen. Stijve schouders en rugklachten na slapen in de California T5 komen vaak voor.

Oplossing voor slaapproblemen in de California T5

QMatras heeft de oplossing voor het slaapprobleem in de California T5! We hebben goed geluisterd naar onze klanten en hebben het perfecte matras ontwikkeld. Een zeer comfortabel matras, van een juiste dikte zodat het hefdak gesloten kan worden. Heeft u direct een matras nodig? Bel ons dan gelijk en wij sturen u het matras zo spoedig mogelijk toe. Ons telefoonnr. is 033 – 245 23 72 of 06 – 25 13 61 88. Wij staan u graag te woord. U kunt ook eerste een offerte aanvragen via onderstaande button.

Wij kennen uw California T5

Wij kennen de California T5 camper goed. Inmiddels hebben we al een flink aantal California T5 bezitters voorzien van een fijn matras. Mede dankzij hen hebben we een comfortabel matras kunnen ontwikkelen.

VW California T5

Wij maken gebruiken van de beste materialen

Wij maken een steviger matras van een hoogwaardig schuim, dat toch veerkrachtig is en blijft. Hiermee zijn 7 van de 10 klanten direct na de eerste nachtrust al zeer tevreden. De overige klanten geven aan dat hun nieuwe QMatras bijdraagt aan een comfortabelere nachtrust.

VW California T5 van binnen

Proefliggen in onze showroom

Kom proefliggen in onze showroom op het speciaal voor de California T5 ontwikkelde QMatras! Wilt u eerst zelf ervaren hoe een QMatras ligt? Dat kan! Wel graag even vooraf bellen, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat. Ons telefoonnr. is 033 – 245 23 72 of 06 – 25 13 61 88. Wij staan u graag te woord.

Showroom van QMatras

Offerte aanvragen VW California