Liggende vrouw op een qmatrasQ op maat gemaakt voor u
Snel een offerte aanvragen

Waarom proefliggen op een matras voor de boot?

Prijsopgave matras op maat

In de wereld van internet en ogenschijnlijk makkelijk en voordelig een matras voor de boot of camper bestellen, zijn inmiddels een flink aantal aanbieders. Via e-mail krijgen we vaak de vraag een prijsopgave te doen voor een maatmatras. Natuurlijk krijgen mensen een prijsopgave. Ik ben ervan overtuigd dat onze prijzen voor matrassen zeer concurrerend zijn ten opzichte van onze collega-matrasaanbieders.

Opties passend maatmatras

Maar…. er zijn binnen de materialen die we aanbieden veel opties mogelijk om een matras te maken dat precies bij iemands lichaam past. Opties die niet meteen een hogere of lagere prijs tot gevolg hebben.

Ik ben van mening dat je eerst zelf moet komen ervaren welke materialen specifiek voor jouw camper- of bootmatras het beste passen bij jouw lichaam. Elk lichaam is immers anders.

Zomaar even een matras via internet bestellen, zoals door ‘collega’s’ wordt aangeboden, druist in tegen mijn overtuiging dat je eerst de verschillende mogelijkheden moet voelen, wil je een voor jouw prettig matras kunnen kiezen.

Niet alleen is er verschil in de materiaalsoorten, maar binnen deze soorten heb je ook nog verschillende categorieën in de stevigheid van het matras. Als consument kun je pas weten welk soortelijk gewicht (SG) er bij je past, als je dit zelf voelt.

Proefliggen in onze showroom

Bij ons in de showroom kunnen mensen die ervaring opdoen. En de reacties die we krijgen, nadat mensen toch zijn komen proefliggen, sterken ons in die overtuiging.

Met vriendelijke groet,
Gert Guliker

Klanten geven Qmatras een 9.5 op een schaal van 10 (239 reviews)

Gratis lekker-slaapadvies

Kom naar de showroom en ontvang een gratis lekker-slaapadvies! Bezoek alleen op afspraak.

Qmatras locatie

Amperestraat 19G
3861 NC Nijkerk


Routebeschrijving
Matras voor de camperMatras voor de bootMatras voor de caravan
Qmatras en hiswaNKC
Snel een offerte aanvragen