Liggende vrouw op een qmatrasQ op maat gemaakt voor u
Snel een offerte aanvragen

Speciale modellen maatmatrassen voor boot en camper

Op internet kom je websites tegen waarbij je door het invullen van de afmetingen van het gewenste matras kunt nagaan wat de kosten zullen zijn. Dit werkt prima bij standaard matrasmodellen. Dit kan ook via onze eigen website www.qmatras.nl.

Is de aanvraag niet helemaal duidelijk of compleet, dan nemen we altijd per mail of telefonisch contact met op om alle wensen door te spreken en sturen we een passende offerte.

Matras op maat

Wilt u echter een matras met een speciale afmeting, een bijzonder model of gemaakt van materiaal dat bij uw lichaam past, dan is een prijsopgave via een website zonder verdere communicatie over de specifieke wensen, niet voldoende.

Voordat onze klanten akkoord gaan met onze prijsopgave, nodigen wij ze altijd uit om te komen proefliggen (Zie ook op onze website www.qmatras.nl/ervaar-het-verschil) , zodat ook de comfortkeuze kan worden gemaakt.

Zie hieronder de foto’s van een klant die zelf een bedconstructie in zijn auto heeft bedacht en bij QMatras de matrassen op maat heeft laten maken. Hij doet regelmatig mee aan hardloopwedstrijden en rijdt dan een dag van te voren alvast naar de plek waar de wedstrijd zal plaatsvinden. Zo kan hij uitgerust aan de wedstrijd beginnen.

Op maat gemaakt matras in auto door Qmatras.

Klanten geven Qmatras een 9.5 op een schaal van 10 (239 reviews)

Gratis lekker-slaapadvies

Kom naar de showroom en ontvang een gratis lekker-slaapadvies! Bezoek alleen op afspraak.

Qmatras locatie

Amperestraat 19G
3861 NC Nijkerk


Routebeschrijving
Matras voor de camperMatras voor de bootMatras voor de caravan
Qmatras en hiswaNKC
Snel een offerte aanvragen