Liggende vrouw op een qmatrasQ op maat gemaakt voor u
Snel een offerte aanvragen

Zulke vakmensen worden schaars

Wij kwamen bij Q matras terecht om een matras op maat te laten maken voor ons zeiljacht. Wij hebben beiden rugklachten dus voor ons is de juiste matras heel erg belangrijk.

Fijne ervaring met betrokken mensen van Q matras. Gert en Alice ontvangen je hartelijk en met kennis van zaken begeleiden ze je bij de juiste matras samenstelling. Een proefmatras van de gemaakte keuze mee naar huis zodat je na een aantal nachten proefslapen zeker weet dat je keuze juist is.

We hadden het oude matras meegenomen voor de maatvoering en de juiste schuine kant. Inmiddels hadden we wel al zelf een lattenbodem gemonteerd. Hierdoor komt het matras echter circa 5 cm omhoog en dat heeft ook effect op de maten van het nog te maken nieuwe matras. Geen probleem voor Gert. Hij rekent aan de hand van het voorbeeldmatras de juiste maat uit en maakt een perfect passend nieuw matras.

Inmiddels hebben wij een aantal nachten op ons nieuwe matras geslapen. Wij zijn zeer content met de keuze, de afwerking van het matras en de wijze waarop het gehele proces is verlopen.

Qmatras echt een aanrader. Zulke vakmensen worden schaars maar ze zijn er gelukkig nog wel!

Klanten geven Qmatras een 9.5 op een schaal van 10 (239 reviews)

Gratis lekker-slaapadvies

Kom naar de showroom en ontvang een gratis lekker-slaapadvies! Bezoek alleen op afspraak.

Qmatras locatie

Amperestraat 19G
3861 NC Nijkerk


Routebeschrijving
Matras voor de camperMatras voor de bootMatras voor de caravan
Qmatras en hiswaNKC
Snel een offerte aanvragen