Liggende vrouw op een qmatrasQ op maat gemaakt voor u
Snel een offerte aanvragen

Wij slapen weer als roosjes

Wij hebben een Hymer camper met een bovenslaper, het matras lag niet echt lekker en wij besloten om een toppper over dit matras heen te leggen echter het euvel van het niet echt lekker liggen was hiermede niet echt opgelost.

Na informatie van jachtwerf de Wijde Blick uit Loosdrecht, die al zijn boten uitrust met kussens en matrassen van Qmatras, dus een ruime ervaring met hun heeft, zijn wij ook bij Qmatras in Nijkerk terecht gekomen. Na een hartelijke ontvangst hebben wij een perfect advies gekregen, de heer Guliker heeft na een inspectie in de camper precies uitgelegd wat het probleem na enige jaren gebruik is met fabrieks matrassen die camper en caravan bouwers in hun producten verwerken.

De heer Guliker heeft op ons verzoek een advies uitgebracht, na het uitzoeken van het juiste matras en proef liggen hebben wij direct besloten om het matras vóór de volgende vakantie aan te schaffen. Wij hadden echter een gezamelijk probleem n.l. er zat maar 1 week tussen de vakantie van Qmatras en het begin van onze vakantie, dit mocht geen probleem zijn verzekerde de heer Guliker ons,

Qmatras is zijn belofte ondanks hun drukte na gekomen ruim voor ons vertrek konden wij het matras ophalen. Na inmiddels 3 weken slaap ervaring op dit matras kan ik verzekeren dat dit een perfecte oplossing is wij slapen weer als roosjes. Als de kussens in de bank en dinette aan vervanging toe zijn, laten wij deze zonder aarzeling vervangen door Qmatras. Zonder twijfel is Qmatras een zeer goed en vertrouwd adres met het juiste advies om uw camper caravan of boot te bekleden of te voorzien van 1 of meerdere matrassen.

Klanten geven Qmatras een 9.5 op een schaal van 10 (239 reviews)

Gratis lekker-slaapadvies

Kom naar de showroom en ontvang een gratis lekker-slaapadvies! Bezoek alleen op afspraak.

Qmatras locatie

Amperestraat 19G
3861 NC Nijkerk


Routebeschrijving
Matras voor de camperMatras voor de bootMatras voor de caravan
Qmatras en hiswaNKC
Snel een offerte aanvragen