Liggende vrouw op een qmatrasQ op maat gemaakt voor u
Snel een offerte aanvragen

We slapen als roosjes

Voor onze boot hebben we via Qmatras nieuwe matrassen voor in het vooronder laten maken. We zaten erg te dubben of we nog een extra topper wilden, zodat we geen last zouden hebben van de houten opstaande randen die in de bodem van de boot zitten. Gert adviseerde ons om geen aparte topper te nemen, maar het randje van de tweede matras laag over het randje te laten lopen, zodat je ook geen last zou hebben van het houten opstaande randje. Nou werkelijk waar, wat een top uitkomst!! We hebben totaal geen last meer van dat randje.

We hebben een prachtige matras bestaande uit drie losse stukken die samen echt een geheel vormen doordat ze met echt vakmanschap zijn gemaakt. Daarnaast zijn we heel goed geadviseerd over de ventilatielaag. Voor het kleine stukje (de trapeze die je tussen de 2 hoofdmatrassen hebt) adviseerde Gert het in de matras te stoppen. Ook dit is weer ideaal!

De matrassen liggen heerlijk en zien er ook nog eens prachtig uit. We slapen als roosjes! Kortom, ben je opzoek naar nieuwe matrassen voor je boot? Ga zeker naar Qmatras! Je zult er geen spijt van krijgen, beter advies en service bestaat niet!

Klanten geven Qmatras een 9.5 op een schaal van 10 (239 reviews)

Gratis lekker-slaapadvies

Kom naar de showroom en ontvang een gratis lekker-slaapadvies! Bezoek alleen op afspraak.

Qmatras locatie

Amperestraat 19G
3861 NC Nijkerk


Routebeschrijving
Matras voor de camperMatras voor de bootMatras voor de caravan
Qmatras en hiswaNKC
Snel een offerte aanvragen