Liggende vrouw op een qmatrasQ op maat gemaakt voor u
Snel een offerte aanvragen

Qmatras krijgt van mij het predikaat super voor service

Onlangs geweest bij Qmatras in Nijkerk om twee matrassen te bestellen voor onze camper. Na een tijdje proefliggen kon ik moeilijk beslissen.

Beslis maar eens voor je egaa, die niet mee kon om proef te liggen. Is niet verstandig.
Direct werd aangeboden twee matrassen met een verschillende hardheid voor enkele weken mee te nemen om thuis proef te slapen.
Na een nacht proefslapen realiseerde ik mij dat dat de proefmatrassen 3 cm dunner waren dan de matrassen, die we nodig hadden. Een telefoontje naar de heer Guliker was voldoende om het “probleem” op te lossen. Hij stuurde direct de ontbrekende 3 cm matras toe. Na deze topservice konden wij prima beslissen.

Nog zoiets: bij het ophalen van de bestelde matrassen werd aangeboden een extra tussenmatras te snijden uit een van de oude matrassen. In verband met de afgeschuinde kanten werd dat een klusje, dat even tijd kostte. Dat werd gedaan zonder daar iets voor in rekening te brengen.

Om kort te gaan: Qmatras krijgt van mij het predikaat super voor service, vakkundig advies en niet in de laatste plaats voor een bijzonder klantvriendelijke benadering.

Klanten geven Qmatras een 9.5 op een schaal van 10 (239 reviews)

Gratis lekker-slaapadvies

Kom naar de showroom en ontvang een gratis lekker-slaapadvies! Bezoek alleen op afspraak.

Qmatras locatie

Amperestraat 19G
3861 NC Nijkerk


Routebeschrijving
Matras voor de camperMatras voor de bootMatras voor de caravan
Qmatras en hiswaNKC
Snel een offerte aanvragen