Liggende vrouw op een qmatrasQ op maat gemaakt voor u
Snel een offerte aanvragen

Qmatras bedankt voor jullie geweldige service

Onze camper is tien jaar oud. Dus ook het matras gaat nu tien jaar mee, en begon kuilen te vertonen. Mijn vrouw heeft snel last van haar rug. Toen we in januari 2016 drie weken met de camper weg waren is mijn vrouw soms eerder opgestaan vanwege de pijn in haar rug. Eind februari wilden we weer vijf en een halve week weg. Begin februari viel de nieuwe NKC pas in de bus en daarbij zag ik in het bijgaande boekje een advertentie van Qmatras.

Gelijk gebeld en diezelfde middag waren we al in Nijkerk. Het gesprek liep zo prettig dat we meteen voor een nieuw matras van Qmatras gekozen hebben. Mijn vrouw heeft een paar combinaties schuimrubber uitgeprobeerd. Degene die het best leek te bevallen kregen we mee naar huis, omdat ons aangeraden werd er een paar dagen op proef te slapen.

Ons oude matras hebben we daar gelaten, omdat daar een hoek in zat vanwege onze douch en het matras dan in de juiste vorm gemaakt kon worden. Mijn vrouw sliep er prima op en ook ik heb een nachtje proef geslapen. We hebben het vervolgens direct besteld, omdat we al snel wilden vertrekken. Qmatras kon gelukkig zorgen dat we het nieuwe matras op tijd hadden.

Terwijl ik dit schrijf zijn we al twee weken onderweg en hebben geen moment spijt van deze aankoop. Qmatras bedankt voor jullie geweldige service.

Klanten geven Qmatras een 9.5 op een schaal van 10 (239 reviews)

Gratis lekker-slaapadvies

Kom naar de showroom en ontvang een gratis lekker-slaapadvies! Bezoek alleen op afspraak.

Qmatras locatie

Amperestraat 19G
3861 NC Nijkerk


Routebeschrijving
Matras voor de camperMatras voor de bootMatras voor de caravan
Qmatras en hiswaNKC
Snel een offerte aanvragen