Liggende vrouw op een qmatrasQ op maat gemaakt voor u
Snel een offerte aanvragen

Onze camper is nu pas echt helemaal compleet

In september 2015 kochten wij een gebruikte camper Hymer 2010. Hij ziet er nog als nieuw uit en alles is even degelijk. We denken dat we een goede keus gemaakt hebben.Een weekje aan de Moezel was prachtig. Alleen het slapen viel verschrikkelijk tegen. Het matras was veel te hard. Je voelde zelfs de stalen veren in je rug. De volgende nacht wilde mijn vrouw het matras van het hefbed erbij op. Dat hielp wel maar was natuurlijk geen echte oplossing.

Van de Fa. Guliker hadden we nog een folder liggen van de Camper- en Caravanbeurs in Houten.
Op bezoek bij Guliker kregen we een verhaal dat te mooi was om waar te zijn. Ze konden een matras maken precies zoals we dat wensten. Mijn vrouw is nogal kritisch dus die heeft wel 10 keer op de ene matras gelegen en dan weer op een andere. Uiteindelijk werd de keus gemaakt. Tien dagen later kregen we een prachtige matras aangeleverd tegen een redelijke prijs.

Begin maart 2016 gingen wij met de camper op wintersport naar de Dolomieten. De camper was heerlijk warm en het matras was perfect. We hebben heerlijk kunnen geslapen. Onze camper is nu pas echt helemaal compleet. Dankzij de Fa. Guliker – Qmatras – in Nijkerk.

Hartelijk dank
Teun en Reina Wilgenburg
Nijkerk

Klanten geven Qmatras een 9.5 op een schaal van 10 (239 reviews)

Gratis lekker-slaapadvies

Kom naar de showroom en ontvang een gratis lekker-slaapadvies! Bezoek alleen op afspraak.

Qmatras locatie

Amperestraat 19G
3861 NC Nijkerk


Routebeschrijving
Matras voor de camperMatras voor de bootMatras voor de caravan
Qmatras en hiswaNKC
Snel een offerte aanvragen