Liggende vrouw op een qmatrasQ op maat gemaakt voor u
Snel een offerte aanvragen

De binnenkant van het matras vervangen

Heel eerlijk ben ik nooit zo goed in het schrijven van reviews, maar Gert en Alice van Qmatras verdienen een review. Na meerdere beddenzaken en zelfs een miskoop van een bed kwam ik uit pure wanhoop bij Qmatras terecht. Ik heb een zwaar auto ongeluk gehad waarbij nek en schouder blijvend problemen geven en mijn nachtrust behoorlijk kunnen verstoren. Ik ben dus erg kritisch op een bed. We hadden een nieuwe boxspring gekocht, maar helaas kwam ik hier ‘s morgens gebroken uit.

Gert kwam met de ideale oplossing voor mij. De binnenkant van het matras vervangen zodat ik de boxspring kon blijven gebruiken en een nieuwe topper daarbovenop. Gert luisterde aandachtig naar mijn verhaal en kwam met totaal andere dingen aanzetten om te proberen dan waar ik zelf aan dacht. Datgene waar hij mee aan kwam was voor mij direct zalig om op te liggen.

Ik mocht proefstukken mee naar huis nemen om eerst eens een tijd op te proberen. Nog nooit ergens zo’n super service gezien!! Vanaf dag 1 was het fantastisch. Dit was mijn oplossing.

We hebben een nieuwe vulling laten maken en een topper erop. Omdat wij zelf al een hoes hadden voor de topper werd ook hierin de topper gemaakt. Helaas bleek dit niet goed te gaan en was het fantastische effect weg. Dit had te maken met de dikte van de hoes. Ook dit werd zonder pardon weer in orde gemaakt en geregeld.

Twee fantastische mensen met hart voor de zaak en hun werk. Klantenservice staat voorop. Ze doen er alles aan om je te helpen en mee te denken met het probleem.

Als deze topper minder goed gaat liggen, sta ik direct weer bij ze op de stoep om een nieuwe te laten maken.

Gert en Alice, Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: super bedankt voor mijn nachtrust!!!!

Corine van den Heuvel

Klanten geven Qmatras een 9.5 op een schaal van 10 (239 reviews)

Gratis lekker-slaapadvies

Kom naar de showroom en ontvang een gratis lekker-slaapadvies! Bezoek alleen op afspraak.

Qmatras locatie

Amperestraat 19G
3861 NC Nijkerk


Routebeschrijving
Matras voor de camperMatras voor de bootMatras voor de caravan
Qmatras en hiswaNKC
Snel een offerte aanvragen