Liggende vrouw op een qmatrasQ op maat gemaakt voor u
Snel een offerte aanvragen

Net zo goed slapen als thuis

QMatras, Nijkerk 30 januari 2015

Regelmatig krijg ik de vraag: “Gert, thuis slaap ik zoveel lekkerder dan in mijn camper. Ik heb een vermogen betaald voor deze luxe uitvoering. Hij rijdt perfect, ik ben helemaal tevreden over de indeling, maar ik word elke dag wakker met een stijve rug. Hoe kan dat?”

Het valt me op dat mensen voor thuis vaak veel aandacht besteden aan het uitzoeken van een goed matras en wanneer ze dan een boot of caravan aanschaffen, dan slapen ze vervolgens op een stuk schuimrubber.

Een camper affabriek wordt voorzien van standaard matrassen. Als je jong bent kun je in principe overal op slapen. Boven de veertig heeft je lichaam meer ondersteuning nodig tijdens het slapen.

Ik nodig mensen altijd uit om bij mij in de zaak te komen proefliggen. Sommige mensen denken dat ik ze dan een duur matras wil verkopen. Ik zal eerlijk zijn, natuurlijk wil ik graag wat verdienen, maar ik wil ook dat mensen tevreden zijn met hun matras en dat ze weer lekker slapen. Ik wil ze het verschil laten voelen tussen de materialen. Dan kijken we ter plekke wat voor hen een goed matras is; ook wat de prijs betreft.

Vriendelijke groet,
Gert Guliker

Klanten geven Qmatras een 9.5 op een schaal van 10 (239 reviews)

Gratis lekker-slaapadvies

Kom naar de showroom en ontvang een gratis lekker-slaapadvies! Bezoek alleen op afspraak.

Qmatras locatie

Amperestraat 19G
3861 NC Nijkerk


Routebeschrijving
Matras voor de camperMatras voor de bootMatras voor de caravan
Qmatras en hiswaNKC
Snel een offerte aanvragen