Liggende vrouw op een qmatrasQ op maat gemaakt voor u
Snel een offerte aanvragen

Hoofdkussen en bedbodems

Als u overweegt een nieuw matras aan te schaffen, denk dan ook eens aan de voordelen van een fijn hoofdkussen en een goed ventilerende matrasbodem.

Hoofdkussens

Een goed matras is belangrijk! Een goed hoofdkussen zeker ook. Een goede ondersteuning voor uw hoofd bevordert de nachtrust enorm en kan nekklachten voorkomen. Bent u een zijslaper of slaapt u liever op uw rug? Kies altijd een kussen dat bij uw slaaphouding past. Een kussen op maat kan het verschil maken.

Het gebeurt nog wel eens dat de matrassen in een boot, camper of caravan wat korter zijn dan thuis. QMatras denkt met u mee en biedt daarom een eenvoudige, maar mooie oplossing aan om dit lengtegebrek enigszins te compenseren: een kussen dat aanzienlijk korter is dan een regulier kussen. Dit kussen hebben we in verschillende hardheden en diktes en eventueel ook met een uitsparing voor de schouders.

Lattenbodem

Een lattenbodem zorgt voor een perfecte ventilatie onder uw matras. Daarnaast zorgt een lattenbodem voor een optimale anatomische houding van het lichaam. In combinatie met uw zorgvuldig uitgekozen matras de perfecte basis voor een goede en gezonde nachtrust.

Uiteraard is de lattenbodem eenvoudig op te rollen en los te maken, waardoor een eventuele onder het bed aanwezige bergruimte makkelijk bereikbaar blijft. Een lattenbodem kan ook geleverd worden met een verstelbaar hoofd- en voeteneinde.

Qmatras ventilatiedoek

Als alternatief voor de lattenbodem kunnen wij u het Qmatras ventilatiedoek aanbieden. Het Qmatras ventilatiedoek is een dunne luchtdoorlatende 3D-geweven doek met een honingraatstructuur. Door de geringe dikte en buigzaamheid is het uitermate geschikt op plaatsen waar te weinig hoogte is voor een lattenbodem. Het Qmatras ventilatiedoek houdt het matras vrij van bacteriën en allergenen en ventileert het matras optimaal.

Qmatras ventilatiedoek vermindert het nachtelijke zweten. De lucht kan vrij onder uw lichaam circuleren. Het bed voelt aangenaam fris aan.

Zo voorkomt het ventilatiedoek warmte en vochtvorming in het matras. Dit stopt de groei van schimmels en allergenen. Uw matras blijft hierdoor langer als nieuw. Wasbaar op 40ºC en bruikbaar op en onder elk matras.

Klanten geven Qmatras een 9.5 op een schaal van 10 (239 reviews)

Gratis lekker-slaapadvies

Kom naar de showroom en ontvang een gratis lekker-slaapadvies! Bezoek alleen op afspraak.

Qmatras locatie

Amperestraat 19G
3861 NC Nijkerk


Routebeschrijving
Matras voor de camperMatras voor de bootMatras voor de caravan
Qmatras en hiswaNKC
Snel een offerte aanvragen